Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 2000/20v Weekend

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    roko_ok написа:
    Ехе то откаде почнахме докаде стигнахме.Коелга qnisZ искам само да ти кажа че не съм се заяждал с никой,колегата с който се спречкахме пръв започна.Признавам си че и аз имам вина.Но мойта вина е дотлкова,че подходих малко иронично към колегата,отворил темата за "съзите,призведението на изкуството и т.н."(той сигурно вече съжалява че я е започнал-едва ли му помогнахме:D )После Атанас71 менападна,като че ....както и да е.Не съм влязъл във този форум да се карам с хората,а да си помагаме.С тая тема нищо не си помогнахме,а не виждам смисъл от караници.Не съм целял никога да се конфронтирам с хората излишно.Това е място за обмяна на опит и проблемимясто където хората си пи6ат да си помагат,а не да .....си ги мерят.За себе си мога да кажа че ще се старая да запазвам приличият тон,за другите не мога да отговарям.А що се отнася за "мама,тате ,кой на готово чака и кои е дете,кой е хлапак,кой бил пресметлив"то само ще кажа че съм набор 80 и не чакам на мама и тате,така че не може някои да твърди неща,коио са само в предположенията му и да ги представя за факти.
    Айде със здраве да си кара Мареа-та колегата че и него го стреснахме А пък той да си прави сметка по нататък.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

    Коментар


      #32
      Нека да му е безаварийа на колегата(и да не го откажем от форума :D ).Колкото и да харчи все да й насмогва.То и аз харча по много,при това на място :D :D :D,даже сега зимата покрай мезетата вдигнах разхода Леле като гледам какви работи сме си писали........ :D ,поне смех им направим на хората малко.

      Коментар


        #33
        ЕЕЕЕ най на края. А сега се опитайте да помогнете на двамата колеги. :D

        Коментар


          #34
          http://www.flselenia.it/,Това е доста полезно.....поне за маслата селения.Описани са доста подробности и за много модели на Фиат. По сигнал в Ланча форума разгледах подробно дискусията.Мислех да налагам предупреждения, но виждам че сте стигнали до консенсус.Надявам се да сте си извлекли поука от тази тема.Модераторски екип на fiat-bg.org

          Коментар

          Working...
          X