Пичове имам много сериозен проблем ....от известно време насам ми светва лампата на таблото за инжекциона ..... в последствие БРАВОТО губи мощност (като натискаш педала на газта поема чак 1-2 сек. по-късно и няма чак толко голяма мощност същото е и като пуснеш газта) и температурата пада на минимум в последствие на което няма никакво парно....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Браво 2.0 20V HGT
Collapse
X
-
Dikata_BG написа:колата влиза в авариен режим смени си термостата и натисни копчето за ресет което под седалката на шоиорското място и си мисля че ще ти се оправят проблемите
Коментар
-
Dikata_BG написа:колата влиза в авариен режим смени си термостата и натисни копчето за ресет което под седалката на шоиорското място и си мисля че ще ти се оправят проблемитеFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Dikata_BG написа:колата влиза в авариен режим смени си термостата и натисни копчето за ресет което под седалката на шоиорското място и си мисля че ще ти се оправят проблемитеSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Е, сега трябва всички да се докачим ли? Това че някой изтърси някви небивалици за ресет не е причина за такова заключение. Има много възможни причини, за които без поне да си минал елкон тук можем само боб да хвърляме. Искаш да ти изброяваме възможни причини ли - много са. Колата ти има диагностична букса - ползвай я!
Коментар
-
А при мен проблема идваше от заминала ламбда сонда и детонационен датчик. Хайде да залагаме на колегата какво му е, хвърлих боба - ламбда сонда. Сега сериозно ivan_dice върви на диагностика и ще разбереш.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Според мен си се ресетва с махане на акумулатора за една нощ. Пробвай ако не вярваш.Проблема е че после пак натрупва грешки.Пич, оправя се само с диагностика, на която ще се види проблема поради който се натрупват грешки.Нека ти напомня, че не всеки тук работи в сервиз.Копчето е инерционен прекъсвач, само пуска наново горивото на бензиновата помпа след сблъсък.Не ресетва нищо.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар