мотора ми е 1.6 16в 103кс и в града ми гори до 15л на 100км изван града 6л до 90км и кам 7.5л до 120км/h за 100 изминати,напълно нормално за такъв вид мотор,а като натискаш повечко няма как да гори малко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat bravo 1,6 16V разход на гориво
Collapse
X
-
Dikata_BG написа:..............абе да ти кажа чесно всички които познавам с фиат и имат гас немогат да варвят на бензин и затова се дърпам от гаста и изскам да карам само на бензин
Коментар
-
карам от година и половина и 40 000 браво 1.6 16 в с метални колектори и най-проста газова. дори доскоро изпарителя ми беше вакуумен. възд филтър сменям на 10-11 000 км както дойде. извънградско, скорости 120-140 си гори 8 газ, само един път съм я карал докъм 100 и даде към 7.5..., но така или иначе поплавъка на газовата не е най-точния уред в света. климатика вдига разхода с малко по-малко от литър извънградско. в софия пиковите часове преходи- 13 газ. тва е положението. много приятно изненадан съм от разхода извънградско, никога не съм се ограничавал в карането с цел да спестя гориво- дори мога да кажа, че и при 140 -160 по магистралата пак си дава към 8Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
tcuri написа:До колегата Slavi_Lancia с тоя разход нещо ни баламосваш!И аз имам Браво 103коня с газова слагана в Италия ама такъв разход само по инерция можеш да напражиш/нищо лично/сориПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар