Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1,6 16V разход на гориво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мотора ми е 1.6 16в 103кс и в града ми гори до 15л на 100км изван града 6л до 90км и кам 7.5л до 120км/h за 100 изминати,напълно нормално за такъв вид мотор,а като натискаш повечко няма как да гори малко

Коментар

Браво 1.6 16V Вече година и половина го карам в София ми дава 12л на газ а по магистралката до 140км 8л на 100И си върви перфектно и на бенз.Моята газова също е слагана в Италия

Браво 1,6 16V

Коментар

Dikata_BG написа:
        ..............абе да ти кажа чесно всички които познавам с фиат и имат гас немогат да варвят на бензин и затова се дърпам от гаста и изскам да карам само на бензин
        Колега,не ти е пълна констатацията.Аз всички коли които познавам на газ,не могат да вървят както трябва нито на газ,нито на бензин.За мен това са развалени коли.

Коментар

Напълно съгласен със Stefan Hadjov
          FIAT PUNTO 1.7 TD
          CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

TOKATA написа:
            Напълно съгласен със Stefan Hadjov
            Ела пиле да видим!...

Коментар

карам от година и половина и 40 000 браво 1.6 16 в с метални колектори и най-проста газова. дори доскоро изпарителя ми беше вакуумен. възд филтър сменям на 10-11 000 км както дойде. извънградско, скорости 120-140 си гори 8 газ, само един път съм я карал докъм 100 и даде към 7.5..., но така или иначе поплавъка на газовата не е най-точния уред в света. климатика вдига разхода с малко по-малко от литър извънградско. в софия пиковите часове преходи- 13 газ. тва е положението. много приятно изненадан съм от разхода извънградско, никога не съм се ограничавал в карането с цел да спестя гориво- дори мога да кажа, че и при 140 -160 по магистралата пак си дава към 8
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

tcuri написа:
                До колегата Slavi_Lancia с тоя разход нещо ни баламосваш!И аз имам Браво 103коня с газова слагана в Италия ама такъв разход само по инерция можеш да напражиш/нищо лично/сори
                аз пък гарантирам че това е разхода на Славитой пропусна да каже че колата му е с ГИ
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

tcuri написа:
                  До колегата Slavi_Lancia с тоя разход нещо ни баламосваш!И аз имам Браво 103коня с газова слагана в Италия ама такъв разход само по инерция можеш да напражиш/нищо лично/сори
                  Абе ти може да имаш брво 103 коня, ама нямаш моето браво 103 коня, тва е много важна подробност! тоест наи важната. С чиста съвест мога да твърдя че извън града гори 8 на 100 или малко отдолу, а в града повече от 10 никога не ми е давал, за газ говоря. Па и моита газова не е слагана в Италия а е слагана при Янко така че.....
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

колега сменял ли си ваздушния филтър?чул съм че е от особено значение за разхода при газаджиите

Коментар

Working...
                    X