Здравеите изскам да попитам какъв е средния разход на този мотор за градско и извън градско каране?Питам защото имаме Брава на гас която е с същия мотор но в градско каране на гас понякога стига 17-18 литра а на бензин не върви а немога да намеря мой познат с браво и този мотор за да ми каже за разхода на гориво на бензин ще съм много благодарен ако ми кажете реалния разход да знам само бензин или бензин и метан да вземам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat bravo 1,6 16V разход на гориво
Collapse
X
-
Значи за разход на бензин не мога да ти кажа, но на газ 12-13 градско, 8.5 извънградско с климатик (100-120км/ч).На бензин мисля, че ще е с около литър по-малко (газовата е с емулатор перфектна Landi Renzo слагана в Италия).Не очаквай голяма разлика в разхода между Брава и Браво.Аз лично слязах от Браво-то преди месец и сега се качих на Брава.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Значи за разход на бензин не мога да ти кажа, но на газ 12-13 градско, 8.5 извънградско с климатик (100-120км/ч).На бензин мисля, че ще е с около литър по-малко (газовата е с емулатор перфектна Landi Renzo слагана в Италия).Не очаквай голяма разлика в разхода между Брава и Браво.Аз лично слязах от Браво-то преди месец и сега се качих на Брава.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Ми моита на бенз гореше по 5.8 извън града с скорост 100-120, и не съм единствения случаи в форума с този разход, ама повечето колеги не вярваха. Тогава ги карах да чукнем басче ма никои не се нави, сега вече не мога да го докажа щот съм на газ и кои знае кво ли е дережето на бензинПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
На газ имам някои засечки, извън града съм я докарвал до към 7-7.5 но по скоро 7.5 при положение че втори път 7 не съм доказал не мога да го твърдя. Иначе нормално ми гори 8, с клима 9 извън града. в града е странното че гори колкото едно време на бензин 9 макс 10. Но сега пак ще я засичам че както бях писал в една друга тема оказа се че газовия клапан ми е изпускал газ та да видим сега.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
На мен ми даде разход от 7,07 л./100км ,като скороста беше твърдо 120 (по километраж),а колата беше натоварена до тавана.Говоря за Марея комби.Мисля,че разхода е много приличен и без проблеми може да се докара поне до 6,5 ненатоварена.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Dikata_BG написа:абе да ти кажа чесно всички които познавам с фиат и имат гас немогат да варвят на бензин и затова се дърпам от гаста и изскам да карам само на бензин а бравата която карам често (без книжка) гори по 20 гас щом я карам аз ама поне е бегачкаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Да и аз съм на твоето мнение че сме за затвора но какво да се прави в българия нямаме закони затова всеки прави каквото си изска а и март вече трябва да съм с китапedit:а и нали знаеш кмнижката не кара колата а е просто удостоверение за завършване на някакъв си курсSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Да и аз съм на твоето мнение че сме за затвора но какво да се прави в българия нямаме закони затова всеки прави каквото си изска а и март вече трябва да съм с китапedit:а и нали знаеш кмнижката не кара колата а е просто удостоверение за завършване на някакъв си курсBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
карам го от 6 месеца bravo`2000 1.6 16 v пластмасовите колектори имам газов инжекцион фобос ми да ти кажа расходите само да не се поуплашишгаз расход изванградско няма да ти слезе под 10 каквото и да я правиш скорост на каране 120 и нагоре изванградско около 7.5 скорост под 120 градско около 8-10 зависи от газта и сезона бензин зависи много от каде зареждаш изванградско около 6 -7 скорост над 120 около 5.5 - 6 под 120 така4е по добре си я погонваи изминати километри досега с нея около 25 000
Коментар
-
ако искаш ад караш колата на бенз виш първо бензиновия филтър защото аз си мислех че моето не върви на бензин защото дюзите са запушени но когато я блъснах и започнах да я разглобявам искарах филтъра и къто го обърнах изтече направо кафява течност толкова се беше запушил че е влизало съвсем малко гориво в двигатела а на газ ми готеше 17 но където колкото може...можеби ви е ясно защо я разглобявам и защо се продава на части продадох едната дюза на един колега от форума и ми се похвали след това че бачка безпроблемно не ми е споменавал да я отпушва така че тръгни от там първо ако искаш да караш на бенз нормално ми е горяла на спокойно каране около 12 по на доло нямам спомен да съм падал!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар