Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1,6 16V разход на гориво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat bravo 1,6 16V разход на гориво

Здравеите изскам да попитам какъв е средния разход на този мотор за градско и извън градско каране?Питам защото имаме Брава на гас която е с същия мотор но в градско каране на гас понякога стига 17-18 литра а на бензин не върви а немога да намеря мой познат с браво и този мотор за да ми каже за разхода на гориво на бензин ще съм много благодарен ако ми кажете реалния разход да знам само бензин или бензин и метан да вземам
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34061
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

ехе приятелю не ме палши излажиме че гори малко след 3-4 месеца ще се качвам на такава бегачка бре
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Значи за разход на бензин не мога да ти кажа, но на газ 12-13 градско, 8.5 извънградско с климатик (100-120км/ч).На бензин мисля, че ще е с около литър по-малко (газовата е с емулатор перфектна Landi Renzo слагана в Италия).Не очаквай голяма разлика в разхода между Брава и Браво.Аз лично слязах от Браво-то преди месец и сега се качих на Брава.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
          Значи за разход на бензин не мога да ти кажа, но на газ 12-13 градско, 8.5 извънградско с климатик (100-120км/ч).На бензин мисля, че ще е с около литър по-малко (газовата е с емулатор перфектна Landi Renzo слагана в Италия).Не очаквай голяма разлика в разхода между Брава и Браво.Аз лично слязах от Браво-то преди месец и сега се качих на Брава.
          абе да ти кажа чесно всички които познавам с фиат и имат гас немогат да варвят на бензин и затова се дърпам от гаста и изскам да карам само на бензин а бравата която карам често (без книжка) гори по 20 гас щом я карам аз ама поне е бегачка
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Ми моита на бенз гореше по 5.8 извън града с скорост 100-120, и не съм единствения случаи в форума с този разход, ама повечето колеги не вярваха. Тогава ги карах да чукнем басче ма никои не се нави, сега вече не мога да го докажа щот съм на газ и кои знае кво ли е дережето на бензин
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

ами на гас колко ти гори
              Subaru B9 tribeca 3.0
              Peugeot 307 04
              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

На газ имам някои засечки, извън града съм я докарвал до към 7-7.5 но по скоро 7.5 при положение че втори път 7 не съм доказал не мога да го твърдя. Иначе нормално ми гори 8, с клима 9 извън града. в града е странното че гори колкото едно време на бензин 9 макс 10. Но сега пак ще я засичам че както бях писал в една друга тема оказа се че газовия клапан ми е изпускал газ та да видим сега.
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

На мен ми даде разход от 7,07 л./100км ,като скороста беше твърдо 120 (по километраж),а колата беше натоварена до тавана.Говоря за Марея комби.Мисля,че разхода е много приличен и без проблеми може да се докара поне до 6,5 ненатоварена.
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Dikata_BG написа:
                    абе да ти кажа чесно всички които познавам с фиат и имат гас немогат да варвят на бензин и затова се дърпам от гаста и изскам да карам само на бензин а бравата която карам често (без книжка) гори по 20 гас щом я карам аз ама поне е бегачка
                    Караш без книжка??? Колега моите уважения ама според мен такива като теб са за затвора.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Да и аз съм на твоето мнение че сме за затвора но какво да се прави в българия нямаме закони затова всеки прави каквото си изска а и март вече трябва да съм с китапedit:а и нали знаеш кмнижката не кара колата а е просто удостоверение за завършване на някакъв си курс
                      Subaru B9 tribeca 3.0
                      Peugeot 307 04
                      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                        Да и аз съм на твоето мнение че сме за затвора но какво да се прави в българия нямаме закони затова всеки прави каквото си изска а и март вече трябва да съм с китапedit:а и нали знаеш кмнижката не кара колата а е просто удостоверение за завършване на някакъв си курс
                        Книжката е свидетелство за правоуправление и имайки такава се доказва,че си изкарал поне курсовете и това предполага,че все пак имаш идея как се върти геврека.Освен това подлежиш под всички удари на закона,докато без книжка не знам дали няма форми на измъкване при смъртен случай,но тук навлизаме в юридическата сфера.Все пак аз подкрепям мнението,че каране без книжка трябва да се наказва със затвор!
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

карам го от 6 месеца bravo`2000 1.6 16 v пластмасовите колектори имам газов инжекцион фобос ми да ти кажа расходите само да не се поуплашишгаз расход изванградско няма да ти слезе под 10 каквото и да я правиш скорост на каране 120 и нагоре изванградско около 7.5 скорост под 120 градско около 8-10 зависи от газта и сезона бензин зависи много от каде зареждаш изванградско около 6 -7 скорост над 120 около 5.5 - 6 под 120 така4е по добре си я погонваи изминати километри досега с нея около 25 000

Коментар

ако искаш ад караш колата на бенз виш първо бензиновия филтър защото аз си мислех че моето не върви на бензин защото дюзите са запушени но когато я блъснах и започнах да я разглобявам искарах филтъра и къто го обърнах изтече направо кафява течност толкова се беше запушил че е влизало съвсем малко гориво в двигатела а на газ ми готеше 17 но където колкото може...можеби ви е ясно защо я разглобявам и защо се продава на части продадох едната дюза на един колега от форума и ми се похвали след това че бачка безпроблемно не ми е споменавал да я отпушва така че тръгни от там първо ако искаш да караш на бенз нормално ми е горяла на спокойно каране около 12 по на доло нямам спомен да съм падал!

Коментар

До колегата Slavi_Lancia с тоя разход нещо ни баламосваш!И аз имам Браво 103коня с газова слагана в Италия ама такъв разход само по инерция можеш да напражиш/нищо лично/сори
                              BRAVO 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Working...
                              X