Здравейте, колеги сутринта отивам аз до колата и гледам отпред две петна наведох се и видях, Че ми капе радиатора, та изкам да попитам пЪрво преди даго сваля, казаха ми за някакви добавки може ли някои да ми каже, ако е ползвал и каква е тя.(колата е Фиат Браво)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радиатор - може ли някои да ми каже някакви добавки...
Collapse
X
-
Re: Радиатор
Nedialko написа:Здравеи те колеги сутринта отивам аз до колата и гледам отпред две петна наведох се и видях 4е ми капе радиатора,та изкам да попитам парво преди даго сваля,казаха ми за някакви добавки може ли някои да ми кажи ако е ползвал и кава е тя.(колата е Фиат Браво) [/b]Fiat Bravo 1.6 16v не пипам десния педал, че направо полудява
Коментар
-
Добавка Radwelt от мр. бриколаж струва 8 лв мисля.Миналата година ми я похвалиха много, на пунтото радиатора течеше като лейка но с тази добавка вече 1 година държиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Humppa
Re: Радиатор
sharky_871 написа:Nedialko написа:Здравеи те колеги сутринта отивам аз до колата и гледам отпред две петна наведох се и видях 4е ми капе радиатора,та изкам да попитам парво преди даго сваля,казаха ми за някакви добавки може ли някои да ми кажи ако е ползвал и кава е тя.(колата е Фиат Браво) [/b]
Коментар
-
Re: Радиатор - може ли някои да ми каже някакви добавки...
Здравей колега най вероятно тече между пластмасата и алуминия кадето има едни зъбчета. Не те съветвам да слагаш добавки.Ако е малко и няма средства доливаш и караш докъто купиш нов.С добавки временно МОЖЕ да решиш проблема.А да не запуши радиаторчето на парното или да загрява тогава става автогол.Ако искаш пробвай да го свалиш и да престискаш зъбчетата.Там има едни гумички които са втвърдени и не уплътняват вече.И моята като застуди стана така.А на пролет може сама да спре ако не се пипа.Мареа 1.6 16v 98г
Коментар
-
Re: Радиатор - може ли някои да ми каже някакви добавки...
DINODINEVBAR написа:Здравей колега най вероятно тече между пластмасата и алуминия кадето има едни зъбчета. Не те съветвам да слагаш добавки.Ако е малко и няма средства доливаш и караш докъто купиш нов.С добавки временно МОЖЕ да решиш проблема.А да не запуши радиаторчето на парното или да загрява тогава става автогол.Ако искаш пробвай да го свалиш и да престискаш зъбчетата.Там има едни гумички които са втвърдени и не уплътняват вече.И моята като застуди стана така.А на пролет може сама да спре ако не се пипа.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Като заговорихме за смяна на радиатор, искам да попитам 200лв нормална цена ли е само за сваляне на предно табло? Аз имам страшни проблеми с потенето на предното стъкло, пробвах всичко възможно, дори и след смяната на филтъра и прочистване в сервиз, пак си се поти В сервиза казаха, че добавките може да запушат нещо и не са препоръчителни. А тези пари ми се виждат много само за сваляне на таблото, за да видят има ли проблем! Ако накой е сменял радиатор скоро, да сподили колко струва работатаНАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар