Проблема е следния, сменяха ми гарнитура на главата и са ми дали ремъка не както трябва.Възможно ли е зареди това колата когато е загряла да не пали,мислех си че е от стартера взех си втора употреба и 2 месеца нямаше проблем, но преди седмица пак се появи този проблем.Има ли някой мнение по въпроса ще съм благодарен на всеки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой мнение......дали са ми ремъка не както трябва
Collapse
X
-
Re: има ли някой мнение по въпроса ...........
nai7 написа:Проблема е следния,сменяха ми гарнитура на главата и са ми дали ремъка не както трябва.Възможно ли е зареди това колата когато е загряла да не пали,мислех си че е от стартера взех си втора употреба и 2 мвсеца нямаше проблем но преди седмица пак се появи този проблем.Има ли някой мнение по въпроса ще съм благодарен на всеки.
-
Re: има ли някой мнение по въпроса ...........
1115 написа:nai7 написа:Проблема е следния,сменяха ми гарнитура на главата и са ми дали ремъка не както трябва.Възможно ли е зареди това колата когато е загряла да не пали,мислех си че е от стартера взех си втора употреба и 2 мвсеца нямаше проблем но преди седмица пак се появи този проблем.Има ли някой мнение по въпроса ще съм благодарен на всеки.
Коментар
-
kc_3011 написа:Аз лично не виждам логика да е от ремъка. По-вероятно е да има някакъв електрически проблем
Коментар
-
[quote="nai7"]kc_3011 написа:Мислех си че е от стартера взех си втора употреба и проблема се оправи и така 2-3 месеца до онзи ден.Незнам дали е от ремъка само предполагам възможно ли е да е от стартера след като ми го донесоха го отворих и видях че е наред.Възможно ли е за 3 месеца нещо да се скапе по него я втулки я четки.
Коментар
-
[quote="lov"]nai7 написа:kc_3011 написа:Мислех си че е от стартера взех си втора употреба и проблема се оправи и така 2-3 месеца до онзи ден.Незнам дали е от ремъка само предполагам възможно ли е да е от стартера след като ми го донесоха го отворих и видях че е наред.Възможно ли е за 3 месеца нещо да се скапе по него я втулки я четки.
Коментар
-
колега при мен на същия двг стартера е с лагерчета. намират се лесно. смяната не е трудна. но ти предлагам да го свалиш, да изчистиш всички клеми към него, там тоците са сериозни, да отвориш вътре да го изчистиш, да прегледаш бендикса/бубинката/ не помня ама май е капсулована. предполагам не е от лагерчетата, защото те го забавят, после почва да върти на пресекулки и не съм стигал до момент на пълно спиране от лагери/фтулки. дава доста признаци преди това. аз залагам на проблем с бубинката, знам как да провериш дори без да сваляш стартера, ама не искам да давам такива съвети, че може да стане малка беляLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар