biker_81 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно забиване при потегляне?
Collapse
X
-
nikolai bliznashki написа:Имам още един въпрос.Един майстор ми каза ,че някъде в предния десен калник моя модел брава има горивен филтър за едри частици които струвал 200-300лж вярно ли е?Мисълта ми е данеби ако има такъв той да прави нещо колата да забиваBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:nikolai bliznashki написа:Имам още един въпрос.Един майстор ми каза ,че някъде в предния десен калник моя модел брава има горивен филтър за едри частици които струвал 200-300лж вярно ли е?Мисълта ми е данеби ако има такъв той да прави нещо колата да забиваFiat Brava ELX 1.6 16v
Коментар
-
Здрасти колега.И аз скоро си купих Брава 1.6 99г. карам я 1 месец и имах такъв проблем в началото та даже и тема бях отварял оказа се че проблема ми беше от бензина или поне така си мислех. Като я взех и сипах 96 екстра форс почти цял резервоар. после го смених с лукоил 95 и колата се оправи.... до днескогато пак ми се появи същия проблем. Щото днес е малко мокричко и започнах да се чудя дали не е от въздушен филтър щото не съм го сменял. ама като гледам ти си си го сменил и пробма явно си остава. аз ще го сменя тази седмица пък дано се оправи.каква добавка препоръчвате за прочистване на дюзите и тва да зема да го направя?Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX
Коментар
-
miro2177 написа:nikolai bliznashki написа:Имам още един въпрос.Един майстор ми каза ,че някъде в предния десен калник моя модел брава има горивен филтър за едри частици които струвал 200-300лж вярно ли е?Мисълта ми е данеби ако има такъв той да прави нещо колата да забива
Коментар
-
мм като ми сменяха масло и консумативи гледах отстрани и за горивния ровичкаха точно под заддния десен калник, но нз подробности колегите с повече технически познания трябва да кажат но за цената съм съгурен че е толковап.с. това с потеглянето, кадето се получава все едно си включил климатика, при мен се появява когато ми се е включила перкатаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:мм като ми сменяха масло и консумативи гледах отстрани и за горивния ровичкаха точно под заддния десен калник, но нз подробности колегите с повече технически познания трябва да кажат но за цената съм съгурен че е толковап.с. това с потеглянето, кадето се получава все едно си включил климатика, при мен се появява когато ми се е включила перкатаFiat Brava ELX 1.6 16v
Коментар
-
Здравейте колеги.Извинявам се ,че чак сега пиша.Та по въпроса с бравата.След махането на катализатора колата започна да върви много повече,даже правихме състезания.Победих голф3 1.6 101кс и пасат б4 2.0 115кс (пасата направо го одрязвам от рас).След това никой не искаше да се състезава с мене :D проблема със забиванвто обаче си останаFiat Brava ELX 1.6 16v
Коментар
-
Здравейте колеги....извинявам се че чак сега се включвам в темата но и аз имам същия проблем с пресецването, забивеане на муцуната , замислянето или там както го наричате!При мене проблема е следния ...светва ми лапичката за чекенджийн и колата си еб..... майката ходих на преглед ... всичко си е ОК с изключение на термостата... който още не е отстранен и се надявам след отстраняването му всичко да е ОКпроблема с термостата е че не затваря постоянно си е отворен!хубавото е че тая мизерия я прави от дъж на вятаp но когато го направи улучва точния момент :D иначе през останалото време сичко си е ОК впрочем карам Браво 2.0 20V което ме води на мисалта че проблема не е в колата а в маркатаAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар