ЗдравеЙте колеги.От скоро карам брава 1.6 16v, 99 година.Колата е много запазена но има един странен проблем.При потегляне от място се получава ефекта на вкючен климатик,първо забива нос после потегля
За да го избегна този момент потеглям с повече гас.Другото е ,че при каране примерно на 3-та предавка с 2000 оборота като подам средна гас колата се чуди да дръпне ли да спре ли.интересното е, че това нещо понякога не, че изчезва, ами почти не се забелязва ама е много рядко
На колата съм направил пълно обслужване.Ангренажен ремък, ролки, масло, маслен филтър, въздушен филтър, антифриз, без горивен заЩото няма.При диагностиката на компа ми показа грешка бобина. Изчистиха ми я - никакъв резултатЧовека каза, че ламБда сондата има маааалко забавена реакция,но инече си работи.Поисках да ми свалят бензиновата помпа и да почистят цетката както и да ми замерят налягането.Всичко си е ок.Моля ако някой знае нещо по моя проблем да ме насочи каде да го търся,че по тия сервизи много дебело ми излизаБлагодаря предварително

Коментар