Здравейте,Имам Браво 1.6 16v 97г , но двигателя му вече е за ремонт.Колегата от форума rally_86 продава двигател 1.6 16v GT 99 година и доколкото видях на снимките е с пластмасови колектори ,докато моята е с метални. Доколкото съм запознат няма голяма разлика между тези 2 двигателя или поне частите са им на едни и същи кодове в магазина.Предполагам , че събирането на мотора в коша не е проблем, но ме притеснява как ще реагира компа и дали има някакви други сложни за изпълнение задачки по поставянето на двигателя.Какво не трябва да се прави или да се направи ?!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=bravo+++++16v Какъв е варианта за да не си създаваме главоболия ?! Мисля да го взема в Неделя и ще помоля ,ако някой се е справял с подобна ситуация, нека да изкаже мнение .Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на двигател Bravo 1.6 16v / 1.6 ГТ
Collapse
X
-
Колега, не съм сигурен че чаркалата са едни и същи, напротив, провери всички датчици и инжекторите дали са същите, защото компа черпи информация от датчиците.Едно е сигурно - скоростната кутия е с различни предавателни числа - моята Брава ’98 на пета на 3000 оборота е над 125 км/чАко може да се уредиш със двигател, скоростна кутия и компютър - вземай всичко.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Реклама
Collapse
Коментар