Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шум откъм съединител на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Че ще бъде сменен лагера, няма съмнение. Колко ли парички ще ми струва обаче цялата процедура? Свят ми се вие от това непрекъсната изваждане.
    Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

Вече лагерчето е сменено и колицата е тиха като мушица На всички, които имат вече тази диагноза, горещо препоръчвам, да я отстранят! Покрай лагера бе тръгнал и феродовия диск, а той бе сменен преди 1000 км. Така че не се чудете!
      Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

кОЛКО ТИ ИЗЛЕЗЕ РЕМОНТА НА ТОЗИ ЛАГЕР????

Коментар

И къде го смени?
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

50 лева е лагера и 80 за смяната. Толкова ми поискаха. Правих го при познат, на който не това му е работата, т.е. не мога да ви изпратя при него. Когато ми сглоби колата, откри шума във феродовия диск. И всичко наново
            Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

Колега извинявай ,но неразбрах дали шума ти е изчезнал след като си сменил лагера или наново се е появил само че от феродовия диск. Понеже и аз май вече трябва да сменявам съединител, а както и преди тебе отвреме на време се чува леко тракане и като натисна съединителя, шума намалява.
              Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

Сега не се чува нищо обезпокоително. Какъв е бил шума само от съединителя, след смяната на лагера, незнам. Майстора каза, че някакъв шум го притеснява и да не бързам да си я взимам. Но е факт, че колата престоя почти 5 дни в сервиза, защото се наложи и повторно сваляне на скоростната кутия. Дано да е за последно с този ремонт
                Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

а ДАНО
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Имах подобе проблем на моята MAREA 1.6 16V . Първо издаваше странен звук и понамирисваше после ведин момент изтропа педала на съединителя заподсача като луд. Оказа се че лагера и муфата са на парчета а от огледалния диск нищо не става . Бях сменял съединител (комплект) 10 000 км преди тази неприатна ситуация
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Аве колкото и да ми е неудобно ще трябва да попитам и аз имам същия проблем дали говорим за едно и също - аксиален лагер и лагер на първичния вал е едно и също нещо нали :D :D

Коментар

Working...
                      X