Че ще бъде сменен лагера, няма съмнение. Колко ли парички ще ми струва обаче цялата процедура? Свят ми се вие от това непрекъсната изваждане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум откъм съединител на Пунто
Collapse
X
-
Колега извинявай ,но неразбрах дали шума ти е изчезнал след като си сменил лагера или наново се е появил само че от феродовия диск. Понеже и аз май вече трябва да сменявам съединител, а както и преди тебе отвреме на време се чува леко тракане и като натисна съединителя, шума намалява.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
Сега не се чува нищо обезпокоително. Какъв е бил шума само от съединителя, след смяната на лагера, незнам. Майстора каза, че някакъв шум го притеснява и да не бързам да си я взимам. Но е факт, че колата престоя почти 5 дни в сервиза, защото се наложи и повторно сваляне на скоростната кутия. Дано да е за последно с този ремонтFiat PUNTO 75 SLX
Коментар
-
а ДАНОPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Имах подобе проблем на моята MAREA 1.6 16V . Първо издаваше странен звук и понамирисваше после ведин момент изтропа педала на съединителя заподсача като луд. Оказа се че лагера и муфата са на парчета а от огледалния диск нищо не става . Бях сменял съединител (комплект) 10 000 км преди тази неприатна ситуацияFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар