Привет на всички!След всичките ми неволи с таз колица, дойде време да сменя съединител. Всичко като си му е реда. Но от два дни забелязах някакво странно тропане при работа на място. При натискане на педала на съединителя шума изчезва. За това и се насочих към него. Отстрани звука е като, че колата работи като трактор. Но каква е връзката със натискането на съединителя!? Някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум откъм съединител на Пунто
Collapse
X
-
kesten написа:Как така да си якарам така!? Не ми звучи да е нещо безобидно. Мамка му и прасе! Всеки месец някакви непредвидени разходи. Егати бирника си взех.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:kesten написа:Как така да си якарам така!? Не ми звучи да е нещо безобидно. Мамка му и прасе! Всеки месец някакви непредвидени разходи. Егати бирника си взех.Fiat PUNTO 75 SLX
Коментар
-
roko_ok написа:Колега и аз съм така.Същата работа(Браво 1.4)на място при ненетиснат съединител потропва все едно нещо се върти.Шума идва откъм съединителя.Нека ако някои колеги имат представа да помагат.Иначе отделя добре,малко е твърд само.Когато го натисна шума изчезва!!!Fiat PUNTO 75 SLX
Коментар
-
Това е от скоростната кутия. Не се плаши много км може да изкараш така. Моята потропва така от 20000км и нищо няма. Един познат майстор ми каза, че било от лагерите на първичния вал или нещо такова.... и каза че мога да си я карам така многоооо време, но ако все пак съм решил да се пенсионирам с нея, да отида да оправи проблема.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Смени го за всеки случай с хубаво и по спецификация за да знаеш че си направил всичко каквото си можал за колицата и тя да не ти се сърди още дълго време. Мисли позитивно, можеше и да е по-зле. Например и на мен ми тропа лагера докато не загрее колата, а освен всичко не ми влизат и скоростите през това време !FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
като точиш маслого не го точи на земята, а в нещо - съд някакъв - и виж дали има стружки - ако има - кофти...нема се пуашиш - в студено време колата при палене не съм можел да изключа от скорост! на Пунтьо зора му е да загрее медлено - после си житкаш общо взето и аз ше повторя - Добре дошъл в клуба.......................... на колите над 10 години п.п. масло за ск. кутия Пунто - SAE 75 W 90, препоръчва се TUTELA - нужни са ти 1,7 литра...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Колеги здравейте.Може би трябва да се сложи добавка, ако искате по-дълго да се отложи ремонта. Моя съвет е за Polytron MTC. Цена няма да казвам, че май не беше прието така. Имам вече собствен опит с това чудо но нямам време да пиша. Вярвайте ако това не помогне сте си за ремонт. Поздрави!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар