Аз на мойта сипвам 10 лв. и винаги на 43-45км. градско каране ми светва лампата.А пък ако щете ми вярвайте миналата година като ходих на море решихме с един да пробваме с колко най-малко бензин ще стигнем от бензиностанция ЕКО Велико Търново до ОМV Търговище.заредих си сам до като щракне пистолета.Бяхме 4-ма човека в бравата с багаж за 1-на седмица.Другата кола беше опел тигра 1.6 с двама човека.Оп излъгах ви един човек и приятелката му.Когато стигнахме там пак сами си заредихме до като щракне. И на неговата колонка спря на 3.700л. ,а на моята на 4.02л.А сега кажете как става. Не очаквам да ми поярвате.То и аз като се замисля още не мога да си повярвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви харчи колата с двгател 1.6 16v, 103 коня
Collapse
X
-
Мойто пунто 1,2 харчи 10/100 газPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Моята харчи на градско около 11-12/100 бензин и 12-13/100 газ и на дълго бензин 6,5-7/100 и 9-10/100 газ.Но според мен градското в София е редно да се засича на мото-час :D .FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Мареата жената я кара по най-левашкия начин- държи на ниски предавки по 2 км, ръга се в най-големите задръствания. Та с това каране разхода варира около 11-11.5/100. За другио звер от подписа няма да казвам понеже тръпки ме побиват като се сетяex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
bg_bombeto написа:... 10 лв. и винаги на 43-45км. градско каране ми светва лампата....от бензиностанция ЕКО Велико Търново до ОМV Търговище.заредих си сам до като щракне пистолета... на 4.02л.А сега кажете как става.
Коментар
-
niko_ymn написа:... и какъв е тоя израз "докато ми светне лампата" ... та нима винаги като ви е светвала лапата сте били на еднакво разстояние от най-близката бензиностанция? ... па моята лампа или светва 150 километра преди да остана без гориво или светва 10 километра преди да остана изненадан - просто зависи в какво настроение ще е нивомера в резервоара ... ... и не знам как ги постигате тези фокуси по 8 на сто в града? Можеби трябва някой да ме научи да карам като баба.
Коментар
-
stomi написа:Фиат Мареа 1.6 16vРазход; Градско:12-15/100Извънградско:6.5-8/100предполагам че и термостата ми е за смяна защото не държи постоянна температура. Градския разход е предимно при студен мотор
Коментар
-
niko_ymn написа:bg_bombeto написа:... 10 лв. и винаги на 43-45км. градско каране ми светва лампата....от бензиностанция ЕКО Велико Търново до ОМV Търговище.заредих си сам до като щракне пистолета... на 4.02л.А сега кажете как става.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар