kc_3011 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви харчи колата с двгател 1.6 16v, 103 коня
Collapse
X
-
http://www.automedia.bg/catalog/car_...ch_4527/Тук си пише кое е нормалноvasilaki87
FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.
Коментар
-
Незнам как ги докарвате тея малки разходи ито на газ от почети 7 години я карам мойта кола и за 1.6 по голяма ламя не съм виждал. Карам само на бензин и гори като замаяна при скорост около 90 6 ,6,5 а при 120 около 7,5 .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
[quote="biker_81"]rap17ka7a написа:masterkar написа:rap17ka7a написа:При подаване на газ за да тръгна примерно има пукане и колебание преди да вдигне оборотите а понякога ако само леко подам газ тя гасне.тръпка е да натискаш педала )
Коментар
-
Аз с риск да разбуня духовете ще ви кажа колко ми гори Стилото - 170 к.с. За да е по-сигурно измерването изчаквам значително време и пробег, така, че да се натрупат повече километри, което усреднява нещата, било то за пари или литри.Та, за голямо мое учудване разходът е малко под 11л/100км. За тези, които се съмняват - добре, че имам възможност да представя снимков материалСъжалявам за лошата снимка. Забравих да уточня - говорим само за градско - за справка виж средната скорост.Lancia Thesis 2.4 20V LPG 2003 г.
Peugeot 3008 1.6 HDI 120 2018 г.
Коментар
-
Тая тема малко старичка де ама да си кажа и азНека варненци заповядат да покарат извънградско В.Търново - Г. Оряховица по пътя през с. Арбанаси да демонстрират как ще им падне разхода на извънградско (спрямо 8-9 градско) а пък аз ще им покажа градско 9 ч вечерта от кв. Левски до кв. Аспарухово целия главен булевард на пета как ще го изкарам, без да спирам, да видим дали ще ми изгори повече от 11.6 градско
Коментар
-
Голяма илюзия е , че автомобил Фиат с мотор 1,6 или 1,8 независимо от модификацията, може да падне под 11л. на 100 км. при положение ,че фабрично на тези мотори им дават разход за 1,6-11,3 на градско, а на 1,8-11,6 литра на сто в градско с условие, че има един човек и е с зареден резервоар 63 литра и с пуснат климатик и включени къси светлини като допълнителен товар в реални градски условия на пътуване.Това означава, че това е постижимо, без едно часови задръствания по Софийските улици в пикови часове , когато трябва вече, да се измерва в мото часове работа на празен ход.Тоест нормален разход в градски условия би трябвало да считаме около 11,3 до 12.6 л.на 100 км. градско каране без големи задръствания.Все пак, в нашите автомобили, са монтирани бързооборотни мотори с достатъчна мощност за автомобил от среден клас за ежедневна домашна семейна употреба.Другото което съм установил , че при моят мотор 1,8л., разход 6,5 л. на 100 км. при извън градско каране с постоянна скорост 120 км.в час, е напълно достижимапри условията поставени от завода производител.Тези стойности съм получил при зареждане на една и съща колонка до пълен резервоар и пробег от 500 км. в продължение на три години, според мен, това е доста точно практично засичане.Стило 1.6
Коментар
-
Bravo-=то от гаража 1.6 16в с пластмасовите само на бензин:Градско, като го карам нормално, в участаци с малко задръствания и настъпване от време на време 10/100.Извънградско съм излизал 2-3 пъти с него като само единия път засичах и ми даде 7/100, като маршрутът беше следният. 500км преход, минаване през петрохан, пълна кола до горе и към 30-40километра ми бяха градско каране на разтояния от 1-2километра, където повече от 3та няма как да включиш.Всравнение с пунтото е гооооляма ламя.
Коментар
-
И на мен стария Бравок 1,6,ми дава около 12 градскоforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар