10 - 12 градско газ 9 извънградско до 130 - 140 по малко от 8.5 не ми е падала на леко настъпване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви харчи колата с двгател 1.6 16v, 103 коня
Collapse
X
-
Колега, на мен колицата ми харчи над 14 градско, това при положение, че е студенко вече и малко я настъпвам. Но пък ми харесва как върви. А и според мен е грехота тия коли да се карат на толкова ниски обороти, след като загрее де, макар че ако трябва да сменям на 3500 оборота - в тая пуста София - все на втора ще си карам.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Да, и аз като roro, понастъпвам отвреме на време, в София ми харчи към 12-14 като е по-студено времето, лятото към 10. Но в делничните дни карам само до работа, а това са около 6 км, така че и това вдига разхода. Извънградско с около 140 - 7/100.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
wwalker написа:Градско малко над 8 лятото. Сега като позахладня отива към 9. Това във Варна, като климата го пускам рядко, т.е. винаги ама само като се кача в напечена кола за по 2-3мин и го спирам, че я утрепва и се давам даже на голфовете по светофарите, което е недопустимоAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ми толкова, какво да кажа. Карам я винаги пълно до светване на лампата. Даже бях я свалил на 7 градско за две пълнения догоре като чистих горивната камера(бях пуснал тема тук по въпроса), но след тези две зареждания на третото пак си върна посочения. Карам си я в пиковете по два маршрута основно:1. Трошево - Пикадили парк - Трошево;2. Трошево - Владиславово - Трошево;
Коментар
-
gendo написа:колека ,не ги слушай тези които ти говорят че им гори 8-9 10 гр.имал съм 3 фиата и по-малко от 11-13 л./гр. няма как да смъкнеш. особено в СофияEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
wwalker написа:Градско малко над 8 лятото.
Коментар
-
Не я жаля дори на студена. Километрите са малко над 130 хиляди и подозирам, че са реални. Беше личната кола на собственик на автокъща тук във Варна. Той също не я е жалил - оправях броните примерно, защото типа докато не опре не я е спирал. Имаше и други белези на мърлящина, така да се каже. Твърдеше, че харчи около 8 в града. В крайна сметка каквото каза се оказа вярно, пък той си каза всичко каквото го питах за колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар