Здравейте отново Проблема е че колата не пали на бензин и така е от няколко месеца,имам и газова.Като запаля на газ сменям на бензин но колата веднага изгасва независимо дали давам газ или не.Като карам на газ по наклон превключвам на бензин(като съм на скорост) и колата не гасне само убива скоростта но не реагира при даване на газ даже имам чувството че намаля маааалко по-бързо.Ако освободя от скорост колата веднага гасне.Автоматичния смукач предполагам не ми работи и съм искарал буксата преди много време.Искам да меря с мултицет но не мога да намеря темата в която беше описано подробно как се мери дали това моторче работи или е от кабела или друго.Също и бензиномера не ми работи.Стрелката си трепери на място,също се мести на където си искаТя не ме бърка но написах защото може и да има връзка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата умря на бензин.Типо
Collapse
X
-
Ясно обаче ако не стига и въпреки това я чувам е възможно да не работи така ли?Четох някъде че трябва да изкарам 1 маркуч от двигателя,да дам на контакт преди това и да откача акомулатора като седи на контакт и така да допирам клемата и да видя дали идва бензин.Ако така мога да разбера дали работи може ли някой да каже кой маркуч точно и ако може със снимка.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:Ясно обаче ако не стига и въпреки това я чувам е възможно да не работи така ли?Четох някъде че трябва да изкарам 1 маркуч от двигателя,да дам на контакт преди това и да откача акомулатора като седи на контакт и така да допирам клемата и да видя дали идва бензин.Ако така мога да разбера дали работи може ли някой да каже кой маркуч точно и ако може със снимка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
hibryd написа:сигурен ли си че идва бензин до двигателя ? земи една чистачка за инжекции... аз от stp съм доволен... и си погледни цялата моноинжекция..Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
hibryd написа:Ми те чистачки за горивни системи нз кво има в тях пълниш резевора сипваш чистачката караш и се оправя утре ще вида каква точно сипах аз и ще ти кажа. А ти пробва ли дирекно да сипеш гориво в двигателя ?Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар