Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата умря на бензин.Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата умря на бензин.Типо

Здравейте отново Проблема е че колата не пали на бензин и така е от няколко месеца,имам и газова.Като запаля на газ сменям на бензин но колата веднага изгасва независимо дали давам газ или не.Като карам на газ по наклон превключвам на бензин(като съм на скорост) и колата не гасне само убива скоростта но не реагира при даване на газ даже имам чувството че намаля маааалко по-бързо.Ако освободя от скорост колата веднага гасне.Автоматичния смукач предполагам не ми работи и съм искарал буксата преди много време.Искам да меря с мултицет но не мога да намеря темата в която беше описано подробно как се мери дали това моторче работи или е от кабела или друго.Също и бензиномера не ми работи.Стрелката си трепери на място,също се мести на където си искаТя не ме бърка но написах защото може и да има връзка
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Сигурен ли си че има бензин в резервоара?
    Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
    Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна

Коментар

ivelin69 написа:
      Сигурен ли си че има бензин в резервоара?
      Освен ако някой не ми го е източил - сигурен съм Утре ще взема една тръба и ще поизточа да видя имали и колко е

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Имряла ти е бензиновата помпа.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Бензин има.Бензиновата помпа я чувам всеки път

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
            Бензин има.Бензиновата помпа я чувам всеки път
            Не е важно дали я чуваш,а стига ли бензин до инжексиона.

Коментар

Ясно обаче ако не стига и въпреки това я чувам е възможно да не работи така ли?Четох някъде че трябва да изкарам 1 маркуч от двигателя,да дам на контакт преди това и да откача акомулатора като седи на контакт и така да допирам клемата и да видя дали идва бензин.Ако така мога да разбера дали работи може ли някой да каже кой маркуч точно и ако може със снимка.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                Ясно обаче ако не стига и въпреки това я чувам е възможно да не работи така ли?Четох някъде че трябва да изкарам 1 маркуч от двигателя,да дам на контакт преди това и да откача акомулатора като седи на контакт и така да допирам клемата и да видя дали идва бензин.Ако така мога да разбера дали работи може ли някой да каже кой маркуч точно и ако може със снимка.
                Аз го бях писал това.Щом не знаеш кой да изкараш изкарай и двата и ги постави в бутилки от минерална вода 0,5 л. да речем и допирай на импулси клемата.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мда не работи бензиновата помпа.Взех си една от моргата за 60 лв.Сега ще я сменям.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

дам бензиновата помпа е можеш да проверих и сам като сипеш гориво диркетно в мотора понякога ако си я карал с мн мн малко гориво засмуква боклуците от резевора...
                    Fiat Punto 1.4 gt turbo
                    Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Смених я обаче абсолютно същия проблем си остана.Сега поне идва бензин до двигателя

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

сигурен ли си че идва бензин до двигателя ? земи една чистачка за инжекции... аз от stp съм доволен... и си погледни цялата моноинжекция..
                        Fiat Punto 1.4 gt turbo
                        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

hibryd написа:
                          сигурен ли си че идва бензин до двигателя ? земи една чистачка за инжекции... аз от stp съм доволен... и си погледни цялата моноинжекция..
                          Ами сигурен съм защото изкарах маркуча от двигателя и напълних 500 мл бензин без никакви проблеми.Явно нещо е запушено във двигателя.Дй повече инфо за тия чистачки

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ми те чистачки за горивни системи нз кво има в тях пълниш резевора сипваш чистачката караш и се оправя утре ще вида каква точно сипах аз и ще ти кажа. А ти пробва ли дирекно да сипеш гориво в двигателя ?
                            Fiat Punto 1.4 gt turbo
                            Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

hibryd написа:
                              Ми те чистачки за горивни системи нз кво има в тях пълниш резевора сипваш чистачката караш и се оправя утре ще вида каква точно сипах аз и ще ти кажа. А ти пробва ли дирекно да сипеш гориво в двигателя ?
                              Ами с тази добавка няма да стане понеже аз немога да сипа в резервоара и да карам щото не пали изобщо :> Иначе не съм сипвал директно в двигателя ама както казах маркуча който влиза в двигателя съм го проверявал и идва гориво

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                              X