Бензиновата помпа на моето Браво издава един свистящ звук, все едно че е включено турбо. Вътре в колата не е толкова фрапиращо, но като застанеш отзад до нея е меко казано дразнещо. Въпросът ми е това нормално ли е или е някакъв признак че си заминава? Иначе колата си върви, ама тоя звук...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа
Collapse
X
-
То е ясно че ще се кара така, докато хвърли, ама ми е любопитно дали и при други коли го има това свистене или е само на моят "уникален" автомобил :D Нека колегите с 1,8 мотор да споделят как е при тях. Иначе горивният филтър е сменен преди около месец някъде.Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна
Коментар
-
От година карам моята,взех си я такава-свиреща!Според мен не е до мотор 1.8,1.6,1.2 или друг,явно помпите се износват изапочват да пеят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 На едно приятелче Аудито свири по същия начина човека си го кара така 2-3 години.Та както каза колегата-карай докато изпуши...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
И при мен свиреше, даже и не вървеше колата (пали и като поработи малко нестига дебит на бензин и губи мощност) и се оказа, че цедката която е на самата кошница се бе задръстила. Почистиха ми цедката и вече 3ти месец нямам проблем.Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99
Коментар
-
zihe написа:И при мен свиреше, даже и не вървеше колата (пали и като поработи малко нестига дебит на бензин и губи мощност) и се оказа, че цедката която е на самата кошница се бе задръстила. Почистиха ми цедката и вече 3ти месец нямам проблем.
Коментар
-
ivan_dmx написа:ivelin69преди не беше така ?сигорен ли си или сега си я взел колата и това ти прави впечетлениещото като дадеш на контакт то е нормално да се чуе как помпата проработва...Fiat Bravo GT '97 1,8 16V 113 к.с. - лична
Skoda Octavia '06 1,6 101 к.с. - служебна
Коментар
-
ivan_dmx написа:zihe написа:И при мен свиреше, даже и не вървеше колата (пали и като поработи малко нестига дебит на бензин и губи мощност) и се оказа, че цедката която е на самата кошница се бе задръстила. Почистиха ми цедката и вече 3ти месец нямам проблем.Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99
Коментар
-
zihe написа:ivan_dmx написа:zihe написа:И при мен свиреше, даже и не вървеше колата (пали и като поработи малко нестига дебит на бензин и губи мощност) и се оказа, че цедката която е на самата кошница се бе задръстила. Почистиха ми цедката и вече 3ти месец нямам проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар