След като реших, че имам нужда от допълнителни уреди за температура на водата и налягане на маслото, идва ред и на поставянето на нови датчици за съответните уреди!Та въпроса ми е следния:Сейченто 1.1 SPI Phase 2 8 клапана 1. Къде стои заводския датчик за температурата на водата ( сигурен съм, че има такъв, защото захранва контролната лампа на таблото-изпробвано е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 )?2. Има ли датчик за налягане на маслото и ако има - къде да търся, ако не - как да сложа новия?Благодаря предварително за информацията.Слави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Температура на вода и налягане на масло 1.1 SPI
Collapse
X
-
Re: Температура на вода и налягане на масло 1.1 SPI
Seicento Sporting Abarth написа:След като реших, че имам нужда от допълнителни уреди за температура на водата и налягане на маслото, идва ред и на поставянето на нови датчици за съответните уреди!Та въпроса ми е следния:Сейченто 1.1 SPI Phase 2 8 клапана 1. Къде стои заводския датчик за температурата на водата ( сигурен съм, че има такъв, защото захранва контролната лампа на таблото-изпробвано е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 )?2. Има ли датчик за налягане на маслото и ако има - къде да търся, ако не - как да сложа новия?Благодаря предварително за информацията.Слави
Реклама
Collapse
Коментар