като дам на контакт и зад жабката се чува тракане, какво може да е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тракане зад жабката - браво 1.4
Collapse
X
-
Зад жабката има доста релета Сваляш забката и ще ги видиш кое от тях трака също може и да е клапата за въздух отвън ако е автоматичнаFiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
-
Зад жабката също се намира и мотора на вентилацията! А там може да е влезнало някое листо!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Тая клапа е дето се поврежда на 80 процента от колите Фиат Брава и Браво))))))))))(по-точно моторчето и)На мен ми беше повредена и непрестанно бръмчеше. Разглобох жабката, прекъснах и захранването от буксата и сега си трайка, като риба. А клапата застопорих да не казвам как в отворено положение, щото се запотяват стъклата, ако е клепнала надолу и е затворена.Не се плаши, типичен дефект на таралясниците ни.
Коментар
-
roko_ok написа:Тая клапа е дето се поврежда на 80 процента от колите Фиат Брава и Браво))))))))))(по-точно моторчето и)На мен ми беше повредена и непрестанно бръмчеше. Разглобох жабката, прекъснах и захранването от буксата и сега си трайка, като риба. А клапата застопорих да не казвам как в отворено положение, щото се запотяват стъклата, ако е клепнала надолу и е затворена.Не се плаши, типичен дефект на таралясниците ни.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар