Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типото не гасне - shock

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типото не гасне - shock

тая вечер фиатчето ми напраи голям номер спирам завъртам ключа колата продължава да работи.... проверих всички релета от някъде идва +... накрая дръпнах кабела на дистрибуторната капачка... най-странното е, че докато мотора работеше и таблото светеше и фаровете, като дръпнах кабела всичко огасна ... та някви идеи от кво е..
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

Аз имах подобен проблем,оказа се шалтера,но моето си е карбуратор,така че няма гаранция...

Коментар

Щом всичко продължава да работи, значи всичко продължава да е захранено. Откъде се захранва всичко - от контактния ключ. Проблемът вероятно е в контактния ключ. Жалко че това което написах важи със сигурност за 1.9 ЖТД, и може да няма нищо общо с теб. Съжалявам за спама

Коментар

Реле....контакния ключ оправлява много неща но като цяло комутира малко вериги трябва да проследиш дебелите кабели каде отиват в колата и си готов. Следващия път гаси на скорост 3-та да речеме + спирачка разбира се :D Дано съм помогнал
        Tipo 1.4i.e 94 - Alesio, DLS, Pioneer, BRC, NGK....

Коментар

Баси историята. Хората не могат да запалят, ти не можеш да я угасиш :D Сори за спама, колега. Пожелавам ти успех и скорошно отстраняване на проблема.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

проблема е решен свалих блока с всички предпазители и релета изчистих го от сулфат с чист спирт и всичко се оправи
            Fiat Punto 1.4 gt turbo
            Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Working...
            X