Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v не пали възможни причини...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.6 16v не пали възможни причини...

Колеги вече цяла седмица не мога нито да запаля,нито да остановя къде е проблема в Бравото! Въпросът е следния...паля колата прибирам се без проблем всичко си беше наред, след около час време се качвам в нея и стартера върти,но паленето беше мисия навъзможна!Пробвах няколко пъти...колата звучи сякаш ще запали секи момент, но така и не успях Мина седмица от тогава и това което успях да установя е, че не ми стига ток до бензиновата помпа и до свещите. Проверих всички бушони, помпата, акумолатора и релето на ел.помпата+комп. всичко излиза, че е наред, вече започвам да се отчайвам Моля ви, ако някой се сеща за някаква причина да ми каже.
    Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Как провери, че не стига ток до помпата и свещите? Не ходи 12V до помпата?Няма искра?
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
      Как провери, че не стига ток до помпата и свещите? Не ходи 12V до помпата?Няма искра?
      ами не издава никакъв шум и не хвърля бензин,смятах че е от помпата,но се оказа че е вред!За свещите един приятел дойде и направи някакъв тест с отвертка и се оказа,че не дават искра и ми каза че не стига ток до тях

Коментар

А провери ли си бутона под шофьорската седалка?

Коментар

Тоя бутон как може да се неотрализира?

Коментар

Защо трябва да го премахваш?Едва ли ти пречи.

Коментар

Ми струва ми се че седи натиснат , така ли трябва да е ?

Коментар

hwarang написа:
                Ми струва ми се че седи натиснат , така ли трябва да е ?
                Да,натиснат трябва да бъде,може да го натиснеш за всеки случай да провериш,нищо няма да му стане.

Коментар

аааааааааааааааааааааааада помоля някой да ми пусне една снимка на тоя ботон...че колко съм се дупил под седалката и не моа да го видя ади не се скръндзете
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                  http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

При мен тоя бутон се намира отдолу точно под бушоните на нивот на поставката за левия крак когато не е на съединителя вав кората Добре е прикрит, погледни там
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1.2 16v
                    http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html

Коментар

peho написа:
                      А провери ли си бутона под шофьорската седалка?
                      Проверил съм и него много внимателно,защото доколкото знам той блокира бензиновата помпа...

Коментар

Палене Brava 1.6 16V 99g

И аз имам такав частичен проблем. Две сутрини при 15 градуса колата се опита да не запали, след 3-4 опита стана, след това на другия ден пак, смених ключа с другия да не би да не го чете имобилайзера. Засега се закрепи, а ако пак ми погоди това какво е решението?
                        Фиат Брава 1.6 16V 1999

Коментар

оправих я колата!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Оказа се че ми е било от компа. проблема...След 5 дни в сервиз и 420 лв. колата си пали и ми е махнат Фиат Кода.Мога само да се надявам повече да нямам проблеми с паленето ....:S

Коментар

кола

Имал си дал си пари Сигурно трябва да вдигаме цените
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Когато кода ти свети и не изгасва това се казва, а не да хвърляме боб какво може да е, че причини много - запушена дюза на моно, неработеща помпа, датчик на коляновия вал... Все бях чувал за ’цени’ на изключване на имобилайзеа, но тази е рекордьор с голяма преднина. Всъщност какво са правили 5 дена, при условие, че кода им е ’осветявал’ вярната посока от самото начало?
                              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Working...
                              X