Колеги вече цяла седмица не мога нито да запаля,нито да остановя къде е проблема в Бравото! Въпросът е следния...паля колата прибирам се без проблем всичко си беше наред, след около час време се качвам в нея и стартера върти,но паленето беше мисия навъзможна!Пробвах няколко пъти...колата звучи сякаш ще запали секи момент, но така и не успях Мина седмица от тогава и това което успях да установя е, че не ми стига ток до бензиновата помпа и до свещите. Проверих всички бушони, помпата, акумолатора и релето на ел.помпата+комп. всичко излиза, че е наред, вече започвам да се отчайвам Моля ви, ако някой се сеща за някаква причина да ми каже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v не пали възможни причини...
Collapse
X
-
Danchojn написа:Как провери, че не стига ток до помпата и свещите? Не ходи 12V до помпата?Няма искра?Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!
Коментар
-
-
Палене Brava 1.6 16V 99g
И аз имам такав частичен проблем. Две сутрини при 15 градуса колата се опита да не запали, след 3-4 опита стана, след това на другия ден пак, смених ключа с другия да не би да не го чете имобилайзера. Засега се закрепи, а ако пак ми погоди това какво е решението?Фиат Брава 1.6 16V 1999
Коментар
-
Когато кода ти свети и не изгасва това се казва, а не да хвърляме боб какво може да е, че причини много - запушена дюза на моно, неработеща помпа, датчик на коляновия вал... Все бях чувал за ’цени’ на изключване на имобилайзеа, но тази е рекордьор с голяма преднина. Всъщност какво са правили 5 дена, при условие, че кода им е ’осветявал’ вярната посока от самото начало?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар