Здравейте питането ми е относно двигател 1.6 16v с пласмасови колектори. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298720 дали е 100 кончета и има ли някаква разлика от другия мотор с метални колектори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко кончета е този двигател??
Collapse
X
-
Зависи коя година е колата ?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
u_bo
Re: колко кончета е този двигател
anto1 написа:Здравейте питането ми е относно двигател 1.6 16v с пласмасови колектори http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298720 дали е 100 кончета и има ли някаква разлика от другия мотор с метални колектори
Коментар
-
Да има, и ако 2000 г. май е 103 коня, но на емблемата пише 100_16vPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
1.6 16V има 103 коня и 90 коня ( голяма рядкост ) ! аз залагам че е 103 коня, а това че е с метални колектори ти дава възможност да и сложиш обикновена газова, която след време ще ти цапа дюзите но и да не слагаш газова аз пак бих предпочел металните колектори Гледам АБС има, прекалено чист двигател ако имаш друга снимка на двигателя и по точно с по-високо качество, ще видиш ВИНа , набит е на дясното бомбе на колата или така погледнато на снимка се пада от ляво. успехRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Макар че те съветвам да си вземеш 1.8 16v по добър избор са!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
u_bo
6ma7ka7a написа:Абе колега направо едно jtd и пей сърце нисък разход, добър като мощност.
Коментар
-
u_bo
anto1 написа:и тея 3 коня те вкарват в големия данък на 103 кончета колко е данъка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар