не работи както трябва на ниски и гасне... пука във въздушния филтър все едно е с газова (ама не );сменил съм:. кабели, свещи, датчик на хол, горивен филтър, въздушен филтър, вакуум за излишното гориво и пак прави същотоходил съм на 3 различни диагностики, гледахме центровки, ангренажи (да не е прескочил) и всичко е ОК;има едно особено нещо - като се стисне маркуча за бензина който се връща към резервоара (за излишно гориво) колата работи перфектно; на високи обороти също работи перфектно но на ниски не (освен като се стисне маркуча);мотора е 1.4 турбо, 94 година, ЕКУ-то е бош мотроник; няма газ и не е имала;помагайте, че загинах...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагайте за пунто ГТ!
Collapse
X
-
Замерете налягането на горивото на празен ход и по време на движение. Направете справка каво трябва да е налягането от ауто дата.Идентичен проблем като твоя : Един приятел кара Деу Нубира 2.0 16 , на газ работи перфектоно без да гърми без да падат оборотите направо супер. Като е на бензин гърми , трещи прекъсва ... направо шах с пешката. Заерих му налягането на бенизн ОК е , и накрая се сетихме да източим бензина и наляхме 10 литра 98 от ОМВ и колта се оправи.Оказа се кофти бензин от Лукойл.Дано да съм помогнал.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар