Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto II 1.2 - пали трудно и заглъхва

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Punto II 1.2 - пали трудно и заглъхва

    Здравейте колеги искам да ви помоля за малко помощ вчера харесах едно пунто 2001г 1,2 60 к.с. (всъщност не е за мен но аз избирам колата). Значи въпросната кола запали трудно и в началото не е ясно на колко цилиндъра за първите 2-3 секунди след това се оправи и заработи нормално след няколко изфорсирвания, но при подаване на газ колата отново започва да глъхне дори загасва, ако педала на гфазта се натисне до долу има леко замисляне но се изфорсирва. На какво може да се дължи този проблем тези коли са ми малко непознати.И още един въпрос каква точно е системата за управляние разбрах че е някакъв мотроник но кой точно.Ще се радвам и на съвети относно това какво друго да погледна.
    Alfa Romeo 156 1,8 TS

    #2
    Колега и аз имам същото пунто и имах същия проблем при мен беше дачик на колянов вал /за обороти /дачик на хол или както му викат а има и друго еку-то му е някав хибрит и някои от тях дават дефекти точно така правят да работи на 3 цилиндара и поле на 4 или си варви само на 3 така че да не те плаша
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

    Коментар


      #3
      колега и колко парички е, ако не е тайна, ако е до 5 да ти давам мойто много гледано и малко карано
      Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

      Коментар


        #4
        Пунтото е на 4000 но мисля да го свля още малко иам еърбег АБС елпакет някакъв но няма клима. Перфектен салон не е боядисвано и съответно със разни малки забещежки по боята от всички страни и е БЯЛО цената му е много добра а ти може да ми пуснеш на лично твоята оферта.А питах за вида на инжекциона за да разбера дали мога да го закача с Alfadiag.
        Alfa Romeo 156 1,8 TS

        Коментар

        Working...
        X