Един приятел има форд на гас и саответно саму запушени дюзите. Интересува се каде правят почистване с ултразвук и колко струва горе/доло. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде във Варна правят почистване на дюзи с ултразвук???
Collapse
X
-
Re: Каде във Варна правят почистване на дюзи с ултразвук???
Gangsta88 написа:Един приятел има форд на гас и саответно саму запушени дюзите. Интересува се каде правят почистване с ултразвук и колко струва горе/доло. Благодаря предварително.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
Здравейте колеги,Като гледам колко струва едно чистене на дюзи, аз освен да си отворя сервиз - не знам какво да направя.Ултразвукова вана, китайска, сравнително читава като за целта струва около 150-180 лв.Сигурно може да се намери и някоя по-евтинка.А на всичкото отгоре, на бас се хващам, че половината от сервизите не знаят как да работят с такова чудо.За разтвор може да се използва всякаква течност с висок вискозитет и непредизвикваща корозия, като например, за по-евтино, много висок процент етилов спирт - над 97. Всяка метална част трябва да е изолирана от други метални повърхности посредством пластмасова кутийка, решетка и тн, като същевременно трябва да е потопена в разтвора.Методът на почистване с хвърлянето на дюзите във ваната заедно да се джуркат и да се допират една до друга и да се допират до стените на съда води до доста неприятни ситуации - може даправо да ги хвърлите след това.Толкова от мен.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар