Здравейте колеги.Някои знае ли каква помпа може да ми съвпадне със оригиналната че вместо да вкарва в карборатора го испръсква,като инжекцион на вън.До сега съм пробвал с ладова кадетова и още някакви.Моята е издадена по на вън.Благодаря предварително за отделеното време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа на Ритмо 85s
Collapse
X
-
Re: Бензинова помпа на Ритмо 85s
Dr.DEATH написа:Здравейте колеги.Някои знае ли каква помпа може да ми съвпадне със оригиналната че вместо да вкарва в карборатора го испръсква,като инжекцион на вън.До сега съм пробвал с ладова кадетова и още някакви.Моята е издадена по на вън.Благодаря предварително за отделеното времеFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
Re: Бензинова помпа на Ритмо 85s
Dr.DEATH написа:Здравейте колеги.Някои знае ли каква помпа може да ми съвпадне със оригиналната че вместо да вкарва в карборатора го испръсква,като инжекцион на вън.До сега съм пробвал с ладова кадетова и още някакви.Моята е издадена по на вън.Благодаря предварително за отделеното време
Коментар
-
Колата ми е 87г.супер трудно се намират части за нея .Тук там се срещат по моргите не помпа от там не мога да взема защото ще избие и тя.На нея и трябва 1 година да не е в движение и край с нея,а пък е капсолована е не може да се поправя.Търсих по магазините но никакъв резултат.Много помпи пробвах ,захващат се почти всичките но палечът на помпата не миже да пасне.ТОВА Е ДА ИМАШ ТАРАТАЙКА ОТ 80-ТЕ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар