Колеги помощ за ангренаж и ролки Фиат Браво 1.6 16.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна ангренаж и ролки
Collapse
X
-
///// написа:Обтягането на ангренажа е малко "по-специфично"! Ако не си го правил - изобщо не се захващай!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Който го може го може, и аз с един приятел си изкарахме пиенето като си смених ремъците и ролката сами и с икономията се почерпихме.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Който го може го може, и аз с един приятел си изкарахме пиенето като си смених ремъците и ролката сами и с икономията се почерпихме.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
евалата, много ми хареса как си обяснихте за смяната на ангренажа и ролките..... :D:D:D:D:Dkarolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
ре
На мен ми казаха че за смяна е необходимо някакав уред с които да се замерят оборотите и ако си го сменям сам мога да си прецакам центровката на колата.Но евала штом си успял сам и сичко е ок.OPEL CORSA 1,3 cdti 2008 6/100
SEAT IBIZA 1,9 TDI 2000г 4.5 /100
FIAT BRAVO 1,6 16v 103 2000г The Pover Sell АГУ 7,5/100
Коментар
-
Re: ре
zara_izrod написа:На мен ми казаха че за смяна е необходимо някакав уред с които да се замерят оборотите и ако си го сменям сам мога да си прецакам центровката на колата.Но евала штом си успял сам и сичко е ок.Фиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар