Здравейте,Имам следния проблем,ще съм благодарен ако някой може да сподели своя опит!Като запаля колата,без да е в движение,оборотите се вдигат при стартирането до към 2-2.5 и държи там!Форсирам,но пак същото.После,след около 1-2 мин.. падат до 1000 и започва да варира между 1 и 1.5 ,и се чува като на вълни,все едно аз го форсирам,но всъщност аз не пипам педала на газта?!?!Ако обаче повдигна педала на газта обратно с крак,оборотите спадат до към 800 което според е нормално,след което се успокоява всичко и си стои на тези обороти.Имал ли е някой подобен проблем,възможно ли е да е от жилото на газта(което би било по-малкото зло) или нещо по електрониката?Благодаря предварително за помощта и мненията ви!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Високи обороти при Браво 1.2/16V
Collapse
X
-
Нормалните обороти са не повечче от 1500 при студен моторFiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
Коментар
-
bellew написа:TPS/стъпков мотор (те са едно цяло на този двигател) струва около 250 лв. сменяш го и ти се решава проблема - от личен опит.Bravo 1.2 is my space!!!
Коментар
-
bellew написа:TPS/стъпков мотор (те са едно цяло на този двигател) струва около 250 лв. сменяш го и ти се решава проблема - от личен опит.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
sasho762 написа:Благодаря за съветите :D . Иначе Бравото е 1999 год. и много съм си доволен от него, но тия пусти обороти ме измъчиха. Ще пробвам това с акомулатора.NOW: ???
Коментар
-
sasho762 написа:Не, не се чува такова дращене. Дай моля те някакъкви координати на тазози сервиз в Люлин, колко струва диагностиката там?NOW: ???
Коментар
-
Kолега, ако по някакъв начин ти остановът проблема от какво е ще съм ти много благодарен да напишеш ,че съм с абсолютно същото браво и абсолютно същия проблем и съм пробвал всякакви варянти и при маистори съм ходил и ништо не става,понеже не съм в БГ.и тука са едни маистори та мани-мани.Fiat Bravo 1.2 16v.99г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар