Здравеите! Парното на Bravoto ми се струва доста слабо, сменил съм термостата, промил съм системата която си беше чиста, сменил съм антифриза, обезвъздушена е ! Някакви идей?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слабо парно Bravo 1.2 16v
Collapse
X
-
Какво значи слабо? На мене ми загрява след 10 мин. каране, а след 20 - 30 мин. - сауна, не може да се диша. това на 1-ва степен. На тебе кога почва да ти духа топло?Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
-
ако всичко, което си написал е вярно няма как да е слабоаз съм мерил температурата на въздуха, излизащ от духалкитепри загрял двигател стига до 80 оСима нещо нереднонай-вероятно запушено радиаторче или въздух (въпреки че според теб не е така)или ти се струва че топлината не е достатъчна, а всъщност всичко е о.к.
Коментар
-
Ми според мен няма причина да се запуши радиаторчето при положение че от системата не излезе нито един боклук след промивката, а и антифриза си беше чист, ще измеря и аз изходния въздух и ще пиша тогаваFiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
Коментар
-
Re: Слабо парно Bravo 1.2 16v
bochi написа:Здравеите! Парното на Bravoto ми се струва доста слабо, сменил съм термостата, промил съм системата която си беше чиста, сменил съм антифриза, обезвъздушена е ! Някакви идей?
Коментар
-
А има ли вариант да е от самото копче , на един приятел му се беше прецакала врътката , и когато си мислиш , че си обърнал на максимално топло (крайно дясно) , това въобще не беше така П.С.Дори да е с климатроник , ако не го е пуснал (от копчето със снежинката) то си духа само от парното, все едно си е кола без клима ..... или поне според мен по пътя на логиката е така
Коментар
-
Да с климатроник е!!! Надявам се да е от товаFiat Bravo 1.2 16v
Коментар
-
и аз така мисла, че на HI нетрябва да се влиае от никакви датчици По някои път имам чувството че на 26 е по силоно от HIFiat Bravo 1.2 16v
Коментар
-
аз доколкото разбрах от колегата lubobg няма как да вдигне високи температури ако температурата отвън е висока. Тоест двете са свързани. олкото по студено е навън - толкова по-топли вътре. Културна работа както се иказва...Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
gamma написа:На HI духа топло на мах, независимо от външната температура! На Max Def - също.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колега а филтъра на копето или както му се казва на климатика сменял ли си го щото и на мен ми духаше много слабо и на климатика и на парно и си мислех че нещо се е прецакало и преди два месеца карах фичо за фреон и се оказа че си е пулен а маистора като свали филтара всякакви боклуци и мрасотии и като го смени на едно ми духаше като на 4 преди да сменя филтара и дори сега без да пускам парно като друпна клапата да влиза въздох от двигателя става топло в колатаФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар