Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.1 или 1.2 моно инжекцион за Пунто?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    1.1 или 1.2 моно инжекцион за Пунто?

    Един роднина иска да си взима кола, която да газифицира ... аз карам 1.1 Пунто и съм много доволен за ежедневна градска кола ... но се чудя него дали да не го насоча към 1.2 моно 60 коня ... малко по-живо трябва да е с тия 5 коня и малко повече въртящ момент? Нямам никакви впечатления от този мотор 1.2 моно ... ще се радвам да споделите. И да питам още нещо ... знам, че на Ланча Y се слага 1.4 моно инж мотор с около 80 коня ... тва нещо не се ли вкарва в Пунто ... 1.2 60 коня ли е най-силния моно инж мотор, който се слага в Пунто?http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/5264.html

    #2
    Exooo ???

    Коментар


      #3
      Каква разлика точно очакваш да има с тия 5 коня? На стара кола е по-важно да се гледа колко е запазена първо и после всичко останало.
      FIAT BRAVO II 1.4 GPL
      FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
      FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
      FIAT UNO 1.5

      Коментар


        #4
        Ами когато колата ти е 55 коня ... 5 коня трябва да се усещат доста. Повече ме интересува различията между 1.1 и 1.2 мотора ... в какво се състоят ... имам впечатления от 1.1 ... но от 1.2 никакви ... не знам дали е корав колкото 1.1 моторчето.

        Коментар


          #5
          Имам 1,1 и съм доволен, най доброто е че и да скъсаш ремък нямаш проблем за разлика от останалите тъй като буталата са освободени само на този двигател, казват че е най-надежния.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

          Коментар


            #6
            1.2 8V на lancia y е доста пъргав двигател и на мен лично много ми допада. Не съм карал 1.1 за да сравня. Относно 1.4 при lancia y, това е същият двигател като при браво/брава с прецаканият вал, така че внимавай.
            Lancia Y, 1.2, 60

            Коментар

            Working...
            X