Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт !!! Смяна маховик и съединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт !!! Смяна маховик и съединител

Малко снимки няма да се увличам в информация, ако някой го интересува да пита без да се притеснява. Давам съвети и цени.
    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

По добре не се захващайте.
    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

слагай снимките де
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Етапи под ред.
        Прикачени файлове
        Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

и продължавам...
          Прикачени файлове
          Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

стария маховик ще го снимам утре.
            Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Колега,колко цифра парички бяха частите и колко човека колко време работихте по въпроса.Аз бих се захванал да си чупя главата сам, но за съжаление нямам гараж и канал за целта.Иначе и аз много обичам да разглобявам разни работи и после да се чудя как да ги сглобя
              Brava 1.6 EL, '98
              182A4

Коментар

Стария съединител на колата според теб оргиналния ли беше?
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

евала за снимките. от опит знам, че в такива случаи хич не ми е до снимане я кажи къв е съединителя и кви пари?
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

off-topicСега се присетих, относно "коментара" от подписа ти - помеждудругото пропан-бутана е с по-високо октаново число отколкото бензина (над 105, в зависимост от съотношението) и съответно, ако инсталацията е направена както трябва - дори трябва да върви повече на газ отколкото на бензин.
                    Brava 1.6 EL, '98
                    182A4

Коментар

roro написа:
                      Колега,колко цифра парички бяха частите и колко човека колко време работихте по въпроса.Аз бих се захванал да си чупя главата сам, но за съжаление нямам гараж и канал за целта.Иначе и аз много обичам да разглобявам разни работи и после да се чудя как да ги сглобя
                      еми погледни часовете на всяка снимка си има час.само че при мен проблема беше че чаках около 2 часа и малко да ми пратят маховика че го нямаха в наличност.ама по принцип си отдели 1 ден.а за парички тъй като не можех да се справя с всичко сам си викнах 1 майстор да ми помогне ама всичко ми излезна около 300 броя за героя
                      Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

VooDoo написа:
                        Стария съединител на колата според теб оргиналния ли беше?
                        поне така смятам ако е сменяван не е сменяван тук в БГ.а и аз все пак частите си ги поръчах от александър ауто (всички части за фиат, уж оригинални)
                        Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

pakumba написа:
                          евала за снимките. от опит знам, че в такива случаи хич не ми е до снимане я кажи къв е съединителя и кви пари?
                          133 лева от александър ауто целия комплект
                          Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

roro написа:
                            off-topicСега се присетих, относно "коментара" от подписа ти - помеждудругото пропан-бутана е с по-високо октаново число отколкото бензина (над 105, в зависимост от съотношението) и съответно, ако инсталацията е направена както трябва - дори трябва да върви повече на газ отколкото на бензин.
                            съгласен съм с теб не защото го знам това, а просто защото усещам колата как "полита" на газ, но това е при разход 12 градско. в противен случай ако ми върви колкото и на безин около 9 газ.
                            Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

sharky871 написа:
                              133 лева от александър ауто целия комплект
                              На мен ми се виждат малко 133 лв. за качествен съединител( претискателен и феродов диск). Дано да бъркам и да нямаш проблеми, защото смяната на съединител не е много приятно занимание - поне в домашни условия.
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
                              X