Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не мога да открия бушон или реле на фиат браво 1.8 GТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не мога да открия бушон или реле на фиат браво 1.8 GТ

Здравейте, имам фиат браво 1,8 16 винтила GT и имам адски голям проблем!тея дни ми изгоря бензиновата помпа и реших сам да я сменя. Поизмъчих се няолко часа, но накрая успях да я сменя, обаче като пробвах да запаля тя пак не искаше да работи. Пробвах да видя дали не е изгоряла пак , но на нея нищо и нямаше, тогава проверих токовете към нея и се оказа,че няма ток и не мога да открия бушон или реле. МНОГО ама МНОГО ви моля ако някои знае къде да се намират или къде да ги търся, моля нека пише. И разбрах тук във форума, че имало някакво копче за помпата, къде трябва да го търся и дали всеки го има. Благодаря предварително на всеки, който се отзове!
    Fiat Bravo 1,8 16V GТ

Под шофьорската седалка трябва да е.Бушон за помпата със сигурност има,намери го и го провери.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

А къде да ги търся- в купето или при двигателя!
      Fiat Bravo 1,8 16V GТ

Коментар

виж писах ти в другата тема
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...687&highlight=Виж какво съм писал в тази тема. На 1,8 бушона е точно там, където съм го описал - в жабката.

Коментар

tomny написа:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...687&highlight=Виж какво съм писал в тази тема. На 1,8 бушона е точно там, където съм го описал - в жабката.
            Да да, а защо при мен се намира точно под шофьорската седалка като погледнеш отпред.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Това под шофьорската седалка е някакъв "инерционен ключ" или нещо подобно, в случай на катастрофа изключва помпата. Бушона е в жабката, лично съм го сменял, и като чета, на доста други хора е там.

Коментар

Working...
              X