Вчера по обед колата си вървеше на бензин вечерта в 18:00 се пребирам от работа в 21:00 излизам и помпата неще да подкачва. Въобще не се чува да бучи и не може да пали. Бутона под седалката е натиснат бушоните и релетата са наред остана само да се провери дал истига ток до помпата. Все пак давайте мнения какво може да е станало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоряла бензинова помпа. Как? Защо?
Collapse
X
-
mitkosoft написа:да ама на помпата има две букси - по-голяма и по-малка като мисля че по малката е за захранването и като взема + и - и дава на късо върху буксата на самата помпа като ги разменя пак дава на късо.вузможно ли е помпата да прави беля и даже еми топи предпазителя..Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Малката букса е за нивомера на таблото.Голямата е захранването на помпата.Най-елементарният начин е да провериш дали идва захранване на помпата е с пробник на 12 V и даваш на контакт.Това че бутона е натиснат не е гаранция че дава верига.Вътре в бутона са едни пластини които може да не са долепени една за друга.Успех!COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
!!!!!!!!Спешно ми трябва помощ!!!!!!!!!!
Здравейте, имам фиат браво 1,8 16 винтила GT и имам адски голям проблем!тея дни ми изгоря бензиновата помпа и реших сам да я сменя. Поизмъчих се няолко часа, но накрая успях да я сменя, обаче като пробвах да запаля тя пак не искаше да работи. Пробвах да видя дали не е изгоряла пак , но на нея нищо и нямаше, тогава проверих токовете към нея и се оказа,че няма ток и не мога да открия бушон или реле. МНОГО ама МНОГО ви моля ако някои знае къде да се намират или къде да ги търся, моля нека пише. И разбрах тук във форума, че имало някакво копче за помпата, къде трябва да го търся и дали всеки го има. Благодаря предварително на всеки, който се отзове!Fiat Bravo 1,8 16V GТ
Коментар
-
за копчето пусни търсене "копче шофьорска седалка" и ще излезе. най вероятно бушона е отпред до казанчето на сервото на волана като седиш пред отворения капак се пада вляво от казанчето на сервото. черна кутия с две врътки вуж там.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Предпазителя и релето са зад жабката(при 1.8 16v е там). Т.е. демонтираш я и ще ги видиш. Ама преди да я свършиш тая работа провери инерционния ключ под седалката. Преди два дни и моята отказа и познай ..........натиснах ключа и всичко е о.к.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар