Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога свети инжекциона на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кога свети инжекциона на таблото

Здравейте, живо ме интересува въпроса от заглавието. Моя присветва след слагане на газов инжекцион, но само като нстъпвам газта - имам предвид настъпвам без да спирам плавнно и постепенно ( ускорявам например от 60 до 120 на 4етвърта или пета). Ако задържа крака си в едно положение и инжекциона гасне.Много се чудих дали е за тука тая тема ама да се надявам, че ще мога да си я намеря и утре.Поздрави
    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Има мноооого теми по въпроса.
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

грешка

компа отчита грешка
      fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

Да, нещо компютъра се бърка. И аз като сложих метан го имах същия проблем. Да не те притеснява, не е нищо особено. Аз даже съм забелязал че става при следните ситуации - когато я карам на ниски обороти, примерно на 3та с 1000 оборота .. нали в един момент двигателя започва да се мъчи и тогава ми светва често тая лампичка.. но не винаги- също когато я карам на високи обороти - 4000-4500 и след това я карам по-кротоко (около 2000 оборота).. но и в двата случая като я исфорсирам до 3500-4000 оборота и се оправя. И аз в началото си мислих, че е нещо сериозно ама си е просто ей така... . Вече 30 000км съм минал и още си ми светка лампичката на инжекциона и не съм имал проблем. Преди светкаше само когато съм на газ, сега ми свети от време на време и на бензин.

Коментар

И при мен светва когато си поиска последно време и на газ и на бензин и ще ходя някой ден на диагностика да я оправям че не обичам да ми светват разни червени лампички по таблото и ще пиша после за информация
          0899288885-Краси

Коментар

Working...
          X