Здравейте, живо ме интересува въпроса от заглавието. Моя присветва след слагане на газов инжекцион, но само като нстъпвам газта - имам предвид настъпвам без да спирам плавнно и постепенно ( ускорявам например от 60 до 120 на 4етвърта или пета). Ако задържа крака си в едно положение и инжекциона гасне.Много се чудих дали е за тука тая тема ама да се надявам, че ще мога да си я намеря и утре.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога свети инжекциона на таблото
Collapse
X
-
Да, нещо компютъра се бърка. И аз като сложих метан го имах същия проблем. Да не те притеснява, не е нищо особено. Аз даже съм забелязал че става при следните ситуации - когато я карам на ниски обороти, примерно на 3та с 1000 оборота .. нали в един момент двигателя започва да се мъчи и тогава ми светва често тая лампичка.. но не винаги- също когато я карам на високи обороти - 4000-4500 и след това я карам по-кротоко (около 2000 оборота).. но и в двата случая като я исфорсирам до 3500-4000 оборота и се оправя. И аз в началото си мислих, че е нещо сериозно ама си е просто ей така... . Вече 30 000км съм минал и още си ми светка лампичката на инжекциона и не съм имал проблем. Преди светкаше само когато съм на газ, сега ми свети от време на време и на бензин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар