Онзи ден се появи проблема Свърши ми газта и пуснах на бензин и се отвори поредната дупка. като карам под 2000об. колата прекъсва и придърпва и в нея имаше малко бензин над 2000 се оправя и няма проблем. не съм я карал на бензин от месец и преди тва такъв проблем нямаше. след като забелязах това прекъсване налях 98 от лукойл и карах към благоевград уикенда на бензин с идея да се оправи даже вдигнах 160 (за първи път ) над 2000об се държи както преди на бензин но под 2000 става фала. в крайна сметка сега прекъсва като карам под 1500об. На газ проблем няма пушка си е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравата почна да прекъсва на ниските обороти на бензин
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30147Виж тука...такъв ти е проблемазапушени дюзинай добре е като си я оставяте колата вечерта ли когато и да е на бензин и на др. ден да си я подгрявате на бензина не направо на газ и дай на евтенииката...аз хем съм така на метана щото си я подгрявъм и пак ми се запушват пък представи си на теб...повечко тряа да я караш бе прочети тая тема
-
ivan_dmx написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30147Виж тука...такъв ти е проблемазапушени дюзинай добре е като си я оставяте колата вечерта ли когато и да е на бензин и на др. ден да си я подгрявате на бензина не направо на газ и дай на евтенииката...аз хем съм така на метана щото си я подгрявъм и пак ми се запушват пък представи си на теб...повечко тряа да я караш бе прочети тая темаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
виж предималко писах там последното ми мнение как се справих с този проблем ....може да ти е от ползаако ти се дават пари за бенз той ся поне падна ма аз на скапия се мъчих...както и да епрочети ми мнението там от 16.08 и може да съм ти бил в ползаади приятно мореи аз смятам утре да направя 3 баня ако стана след дискотечката
Коментар
-
ivan_dmx написа:виж предималко писах там последното ми мнение как се справих с този проблем ....може да ти е от ползаако ти се дават пари за бенз той ся поне падна ма аз на скапия се мъчих...както и да епрочети ми мнението там от 16.08 и може да съм ти бил в ползаади приятно мореи аз смятам утре да направя 3 баня ако стана след дискотечкатаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар