Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хидравличен повдигач на клапан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте бихте ли ми обясни ли от какво може да е този проблем по точно защото днес ми се разчука двг-то "над 2000 оборота тракането е доста колата беше прегряла но шума го има и под 2000 оборота .... тракането се чува горе от към разпределителен вал ... но не съм сигурен ! Когато колата е без газ гасне почти постоянно пресветва лампа на масло ... неможе да държи нормални 800 оборота колебае се колебае се между 500 и 700 и след 5 10 секунди след като си пуснал педала на газта и колата изгасва .... трудно пали !Благодаря много предварително !!! Колата е фиат браво 2000 20в 147 hp 96 година!
    Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

У-уу, майкоо
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

AnotheR написа:
        Здравейте бихте ли ми обясни ли от какво може да е този проблем по точно защото днес ми се разчука двг-то "над 2000 оборота тракането е доста колата беше прегряла но шума го има и под 2000 оборота .... тракането се чува горе от към разпределителен вал ... но не съм сигурен ! Когато колата е без газ гасне почти постоянно пресветва лампа на масло ... неможе да държи нормални 800 оборота колебае се колебае се между 500 и 700 и след 5 10 секунди след като си пуснал педала на газта и колата изгасва .... трудно пали !Благодаря много предварително !!! Колата е фиат браво 2000 20в 147 hp 96 година!
        Е......... повече не я пробвай къде, как и колко чука Даже и на тихи обороти не я гледай що не си държи оборотите В сервиз или в гаража, двигателя вън и ремонт. От няколко неща можеда стане така - ниско ниво на маслото, неподходящо масло, не сменено масло, проблем с маслената помпа........ Ама пък и от какво е прегряла
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Working...
        X