Здравейте бихте ли ми обясни ли от какво може да е този проблем по точно защото днес ми се разчука двг-то "над 2000 оборота тракането е доста колата беше прегряла но шума го има и под 2000 оборота .... тракането се чува горе от към разпределителен вал ... но не съм сигурен ! Когато колата е без газ гасне почти постоянно пресветва лампа на масло ... неможе да държи нормални 800 оборота колебае се колебае се между 500 и 700 и след 5 10 секунди след като си пуснал педала на газта и колата изгасва .... трудно пали !Благодаря много предварително !!! Колата е фиат браво 2000 20в 147 hp 96 година!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с хидравличен повдигач на клапан
Collapse
X
-
AnotheR написа:Здравейте бихте ли ми обясни ли от какво може да е този проблем по точно защото днес ми се разчука двг-то "над 2000 оборота тракането е доста колата беше прегряла но шума го има и под 2000 оборота .... тракането се чува горе от към разпределителен вал ... но не съм сигурен ! Когато колата е без газ гасне почти постоянно пресветва лампа на масло ... неможе да държи нормални 800 оборота колебае се колебае се между 500 и 700 и след 5 10 секунди след като си пуснал педала на газта и колата изгасва .... трудно пали !Благодаря много предварително !!! Колата е фиат браво 2000 20в 147 hp 96 година!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар