stenli написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата ми гори масло
Collapse
X
-
u_bo
-
Ми в повечето книжки който вървят към колите го пише. Обикновенно с малки букви някъде . Преди като бачках в фирмен сервиз имаше клиент с нова кола на който му гореше 6 литра от смяна на смяна и му отказаха ремонт защото влизал в нормата. Колата е Ауди А6 и беше на 20 000 км. Така си кара и до ден днешен.
Коментар
-
stenli написа:От гумички съм виж дал разход от литър на 250 - 300 км, не бързайте да ровите мотора за глупости. Допустим разход на масло на автомобила от производителя е 1 литър на 1200 - 1500 км за мен не си заслужава за тия 4 литра на 10 000 да правиш каквото и да е.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
u_bo
ivanko_rs написа:stenli написа:От гумички съм виж дал разход от литър на 250 - 300 км, не бързайте да ровите мотора за глупости. Допустим разход на масло на автомобила от производителя е 1 литър на 1200 - 1500 км за мен не си заслужава за тия 4 литра на 10 000 да правиш каквото и да е.
Коментар
-
ivanko_rs написа:stenli написа:От гумички съм виж дал разход от литър на 250 - 300 км, не бързайте да ровите мотора за глупости. Допустим разход на масло на автомобила от производителя е 1 литър на 1200 - 1500 км за мен не си заслужава за тия 4 литра на 10 000 да правиш каквото и да е.
Коментар
-
stenli написа:Колега ти ако си вземеш кола с такъв мотор на 1500 об. ли ще я караш Имам копие от книжката на Капа там на бензиновите дават около четвърт литър на 1000 а на турбо дизела 900 мл на 1000 Не ми се занимава сега да преправям снимката че ми отказва да я качи.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
По между другото и аз съм чел в сервизната книжка некакви данни пишеше на италиянски "MAX Consumatione oile 700ml/1000km"Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
stenli написа:От гумички съм виждал разход от литър на 250 - 300 км, не бързайте да ровите мотора за глупости. Допустим разход на масло на автомобила от производителя е 1 литър на 1200 - 1500 км за мен не си заслужава за тия 4 литра на 10 000 да правиш каквото и да е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар