Здравейте на всички вьв този Форум - нов сьм(в света на Фиат де) по принцип карам и се занимавам само с японски представители(коли и Мотоциклети - най-вече! Те са ми страст) Та какьв е проблема - ами жена ми си Хареса - ФИАТ БРАВО каквото е описано в заглавието на темата - поради това че искаше кола която да е хем малка,ама не толкова малка и т.н. не пожела да се качи в Нисан Микра - прекалено малка,не пожела в Нисан Сьни - Прекалено голяма........ ,за парите които бях заделил за кола на Половинката няма друг автомобил а дори може би това е единственият - с Клима и ЕЛ.Пакет(това беше основно изискване) с две врати и ГАЗ - Та купихме и вьпросното БРАВО и........................ Колата има АГУ но явно е гьрмяла доста Пьти и не се знае к’во и има или поне на мен не ми идва на ум - не сьм запознат с този автомобил,дори не сьм поглеждал под капака му(не ми е трьпка нещо - пьк и оговорката беше че тя ще си му бере дертовете ама както се досещате...........) до колкото разбрах в следствие на тея гьрмежи имало някакви Кутии счупени и спукани и т.н. - Сьвети кьде да тьрся проблема който се сьстойвъв Следното - Палиш колата няма проблем - след изфорсиране обаче - колата гасне - не дьржи тихи обороти - и На бензин и На ГАЗ - тихите обороти са мит и легенда,има и едно леко претрисане на тихи,другата седмица ще бьде на 100% обслужена Масла ремьци,свещи филтри,кабели и т.н. но проблема е че проблема не се крие в Подмяна на консумативите Очаквам Вашите сьвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1,6 16V 103ps - Проблем(и)
Collapse
X
-
кола
задължително слагане както казва колегата Кихалки като гръмне те се отварят и нама поразийа за обаротите почистване или смана на стъпково моторче да и диагностика с Виза тестер става там можеда покаче доста работи като какви грешки е натрупала и от там ще излезе и какво не му е наред да не трият веднага грешките а да си ги запишеш и да ги провериш в Шумен има такава апаратура
Коментар
-
Humppa
Леле, изкълчиха ми се очите, рукхана ми сълзи и ме заболя главата докато прочета и трите поста в тази тема! Колеги, пишете по-грамотно, ползвайте препинателните знаци и главните букви където трябва! Не е толкова трудно и не боли, няма и да ви се изтъркат ноктите в клавиатурата от малко повече усилия за грамотно писане! По темата: Какво е АГУ-то? Има ли ламбда емулатор и т.н. Прегледай, почисти и смажи стъпковото моторче (моторче на празен ход), но бъди внимателен с него!
Коментар
-
Humppa написа:Леле, изкълчиха ми се очите, рукхана ми сълзи и ме заболя главата докато прочета и трите поста в тази тема! Колеги, пишете по-грамотно, ползвайте препинателните знаци и главните букви където трябва! Не е толкова трудно и не боли, няма и да ви се изтъркат ноктите в клавиатурата от малко повече усилия за грамотно писане!merlinchoo написа:здравеи те маняци аз сащо карам браво ама нещо не даржи обороти 500-600обр. ко да правяАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар