Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали...в крайна сметка двигател.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е в крайна сметка какво стана с колата....Пали ли?....ВЪрви ли по-добре от преди ремонта?....За 2 бона трябва да лети в момента.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Тя и преди ремонта вървеше добре.. :D Без съединител я паля и няма проблем... нормално си върви, вчера като я запалих/студена/ и отиде на 1500 оборота малко се изплаших... Не загрява. Стрелката стига най-много до средната чертичка, като цяло обаче стои на 3-4 деление... Не знам дали е защото е студено или е нормално така... или пак проблеми? Още и нямам доверие, не я карам много...
      Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Стрелкичката трябва да ти седи винаги и само посредата....Не е нормално да седи на 3-тото деление...Мойта и тя седи там ама все изниква нещо други и не мога да си взема един нов термостат
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Абе в Ямбол при Христо на мен два пъти ми правеха диагностика и не можаха да разберат за какво става въпрос. А отношението на момчетата там никак ама никак не ми допадна. Общо взето все хубави отзиви съм чувал за там, но аз три пъти ходих и трите пъти съжалявах, като единия път чаках час цяла седмица и накрая ми казаха, че имало много коли и няма как да оправят моята и трябваше да търся майстор в събота. Както и да е, може би Христо трянва да е там, за да се свърши работата като хората.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Абе в Ямбол при Христо на мен два пъти ми правеха диагностика и не можаха да разберат за какво става въпрос. А отношението на момчетата там никак ама никак не ми допадна. Общо взето все хубави отзиви съм чувал за там, но аз три пъти ходих и трите пъти съжалявах, като единия път чаках час цяла седмица и накрая ми казаха, че имало много коли и няма как да оправят моята и трябваше да търся майстор в събота. Както и да е, може би Христо трянва да е там, за да се свърши работата като хората.
            не е ли така навсякъде, за съжаление?

Коментар

Оказва се май, че никой не знае какво прави, просто някои имат повече късмет
              Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Съжалявам за всичко което казах, щом тази кола съществува. Поне не бях само аз неверника... Абе дали да сменя колата, че нещо мигача ми мига по-бързо от обикновено, а вече ходих в няколко сервиза??Предлагам колежката да иде на копринка, да опъне маса за 1000 лева, и ако не и я оправят на срещата, няма кога да е!!!

Коментар

мерси, дано няма повече проблеми
                  Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Хайде най сетне да оставим Ива да си кара спокойно колата и да не раздуваме повече тази тема, става излишно да си избиваме комплексите кой какво знае и може за нейна сметка.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

честит имен ден на колежката и дано да си кара колата със здраве

Коментар

Леле изчетох цялата тема и се хванах за главата. То бива бива ама 1900 лв за ремонт На мен преди няколко дни един приятел ми предлагаше ЦЯЛО Браво 1.6 в добро състояние за 2000 лв.Аз на мойто браво за едната ламбда сонда дето се е скапала мислех да го продавам и да взимам друго.Никога не бих тръгнал да му правя ремонт който ще струва повече от 300-400 лв.В днешно време колите са толкова много че да хвърлиш толкова нерви време и пари е лудост за мен.Със здраве да си го караш сега макар че колкото и да го караш едва ли ще си избиеш парите от ремонта.П.С. Аз кола на която и е отварян двигателя не бих купил никога. То е същото като да се ожениш за жена която друг преди теб я е о...... пак върви и върши работа ама не е същото като знаеш да всеки си е пъхал лапите вътреМоя съвет към авторката е сега с тази фактура да отиваш в автокъщата и да се разбираш с тях най малко 50 процента от ремонта да ти покрият, дори да не са знаели и умишлено да са прикрили дефектите.Ако не са съгласни и се дърпат има и други начини да ги накараш да си платят (споменаваш им за закриване на автокъщата и подобни) Имам връзки пиши ако имаш нужда от някаква подобна помощ за да ги сплашиш.
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Вчера я закарах на сервиз, че капеше масло от картера... Сега ходих да си я взема. Сменили силикона на картера, от там е пропускало. Оказа се, че МАП сензора се държал едвам едвам, единият болт изобщо го нямало, това обяснява защо напоследък предърпваше и гаснеше/ говоря за последните 5 дни/ , освен това са претегнали още много маркучи и съединения, вкючително и на казанчето за антифриза, и той беше започнал да намалява... Чудиха се как изобщо съм стигнала при тях. В крайна сметка от сервиза на Фиат нищо не става.
                          Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

И сега... как се държи колата последно?

Коментар

Чак днес вече я карах без никакъв пробем да ми направи ... не смея да я похваля.
                              Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

ivalena написа:
                                Вчера я закарах на сервиз, че капеше масло от картера... Сега ходих да си я взема. Сменили силикона на картера, от там е пропускало. Оказа се, че МАП сензора се държал едвам едвам, единият болт изобщо го нямало, това обяснява защо напоследък предърпваше и гаснеше/ говоря за последните 5 дни/ , освен това са претегнали още много маркучи и съединения, вкючително и на казанчето за антифриза, и той беше започнал да намалява... Чудиха се как изобщо съм стигнала при тях. В крайна сметка от сервиза на Фиат нищо не става.
                                e за 27 страници , стигна до верния извод.ето защо новите фиат-и имат толкова слаби продажби в БГ - некадърни и скъпчийски сервизи.цитат:
                                Sev написа:
                                u_bo написа:
                                колегата НИНО за Сузуки :
                                Nino написа:
                                220 лв. смяна на масло, ELF 5W/30, маслен филтър, въздушен филтър, филтър на климатик.
                                Immortal написа:
                                ...Само за справка: Обслужване на Опел Корса с двигател 1.3 CDTi (т.е. 1.3 multijet) - 180 лв, труд не се плаща; Обслужване на Линея с двигател 1.3 multijet - 500 лв, вкл. труда.....
                                та за цените , да си поговорим или по-скоро " Кой обича да го правят на глупак? ".......
                                по време на гаранционния срок тази процедура се прави 2-3 пътив най-лошия случай ще дадеш 1000 лева отгоре - виж какво съм написал и на ВО по-надолу

Коментар

Working...
                                X