дано открият най-после какво и е... ходих до новия сервиз, където от фиат са ми пратили колата :D вчера не са имали много време да се занимават с нея, били я разглобили малко, имали съмнения маслената магистрала да не е дефектна и да скапва отново двигателя, но се оказало че си качва масло... спомена, че някакав блок сложили, само за проба, че имали при тях... сега започвали по-сериозно да търсят проблема в електрониката... не пожелаха да им обясня до сега какво е правено по другите сервизи, да не се подвеждали... може и да са прави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали...в крайна сметка двигател.
Collapse
X
-
Humppa
ogi28b написа:Ма тая кола кат’ не може да запали, що не лиснете 1 туба бензинец, от този - А-девет-пет, и да и драснете клечката , белким се запали? А защо шоколада милка е толкова вкусен? "Дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа...."(Този пост си е Офтопик в най-чист вид, но пък и темата е една....)
Коментар
-
Humppa написа:ogi28b написа:Ма тая кола кат’ не може да запали, що не лиснете 1 туба бензинец, от този - А-девет-пет, и да и драснете клечката , белким се запали? А защо шоколада милка е толкова вкусен? "Дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа...."(Този пост си е Офтопик в най-чист вид, но пък и темата е една....)Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
взех колата от сервиза вчера, сега я пробвам до понеделник вторник... в последния сервиз от където я закараха от фиат са сменили 2 дюзи и имало някъде слаба връзка,но проблема не е решен напълно... сега не загрява толкова, най-много до едно деление над средата, не гасне... когато я угася като е топла и я запаля, се чува същия звук като преди, но само за секунда и след това си завърта и пали... ако не използвам съединителя, и когато е топла си пали нормално. Не знам дали след ремонт на двг е нормално да има някакви подобни проблеми докато е в разработка...? От сервиза ми казаха да я карам няколко дни, и ако пак прави така ще им я карам пак да отварят двигател... от него било, друго не останало. съмняват се дали е направен както трябва ремонта на блока... сега и с пуснат климатик не гасне, но избягвам да го използвам, че още нямам доверие на колата. когато е студена колата, като я запаля оборотите и са около 1100, и когато загрее падат на 900, това е нормално, предполагам? а нормално ли е като сменям скоростите понякога да падат до 700 и пак да си ги качва веднага, или и това е наполовина отстранен проблем?Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
Колежката ivalena до преди малко беше при мен и наистина съществува това Браво,също и платената фактура за 1900 и нещо си отгоре лева(не си направих труда да запомня точната сума),както и един дълъг списък със сменени части описани във фактурата.Двигателчето в момента си работи много добре,поне според мен.
Коментар
-
Разгеле, потвърдено. С у_бо ще си пием касите бири само двамата явно... Ама и тея майстори в стара загора мозъците им са вероятно само костни или гръбначни такива.. ЕЕеебаси.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:Разгеле, потвърдено. С у_бо ще си пием касите бири само двамата явно... Ама и тея майстори в стара загора мозъците им са вероятно само костни или гръбначни такива.. ЕЕеебаси.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар