Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали...в крайна сметка двигател.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дано открият най-после какво и е... ходих до новия сервиз, където от фиат са ми пратили колата :D вчера не са имали много време да се занимават с нея, били я разглобили малко, имали съмнения маслената магистрала да не е дефектна и да скапва отново двигателя, но се оказало че си качва масло... спомена, че някакав блок сложили, само за проба, че имали при тях... сега започвали по-сериозно да търсят проблема в електрониката... не пожелаха да им обясня до сега какво е правено по другите сервизи, да не се подвеждали... може и да са прави
    Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

кола

спорет мен ако колата е зглобена -двигатела и всичко си е по нея направо си е вземи и друг да е прави аз поне няколко коли съм взимал от Ауто Италия да се ремонтират другаде
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

е как да я взема, сега сервиза на фиат и поема ремонта, не е на моя сметка от тук нататък... а и сервиза, в който са закарали колата е доста известен тук...
        Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Ако някой от вас даде да кажем 3-4000 за кола и после още 2к за ремонт, много ме съмнява, че "ще й драсне клечката". Един път хванеш ли се на хорото го играеш докрай.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ogi28b написа:
            Ма тая кола кат’ не може да запали, що не лиснете 1 туба бензинец, от този - А-девет-пет, и да и драснете клечката , белким се запали? А защо шоколада милка е толкова вкусен? "Дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа...."(Този пост си е Офтопик в най-чист вид, но пък и темата е една....)
            Айде като се счупи и твоята кочинка да я палнем и нея, а? Може и с керосин - не претендирам

Коментар

да хванем да палваме всички коли като се счупят тогава България ще стане едно голямо огнище

Коментар

Humppa написа:
                ogi28b написа:
                Ма тая кола кат’ не може да запали, що не лиснете 1 туба бензинец, от този - А-девет-пет, и да и драснете клечката , белким се запали? А защо шоколада милка е толкова вкусен? "Дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа...."(Този пост си е Офтопик в най-чист вид, но пък и темата е една....)
                Айде като се счупи и твоята кочинка да я палнем и нея, а? Може и с керосин - не претендирам
                Обещаваш ли за моята? Щото по логични причини аз не мога...?
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ба*ти спама ба*ти чудото какво да следя тая тема като то нищо ново по нея освен подпалвачи и разни други там мутри PEACE!!
                  Powered by Emzo

Коментар

ами то не остана друго за обсъждане

Коментар

взех колата от сервиза вчера, сега я пробвам до понеделник вторник... в последния сервиз от където я закараха от фиат са сменили 2 дюзи и имало някъде слаба връзка,но проблема не е решен напълно... сега не загрява толкова, най-много до едно деление над средата, не гасне... когато я угася като е топла и я запаля, се чува същия звук като преди, но само за секунда и след това си завърта и пали... ако не използвам съединителя, и когато е топла си пали нормално. Не знам дали след ремонт на двг е нормално да има някакви подобни проблеми докато е в разработка...? От сервиза ми казаха да я карам няколко дни, и ако пак прави така ще им я карам пак да отварят двигател... от него било, друго не останало. съмняват се дали е направен както трябва ремонта на блока... сега и с пуснат климатик не гасне, но избягвам да го използвам, че още нямам доверие на колата. когато е студена колата, като я запаля оборотите и са около 1100, и когато загрее падат на 900, това е нормално, предполагам? а нормално ли е като сменям скоростите понякога да падат до 700 и пак да си ги качва веднага, или и това е наполовина отстранен проблем?
                      Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Нормално е да падат оборотите когато сменяш скоростите,това че отива на 700 е малко относителна преценка.Когато палиш не е нужно да натискаш съединителя,също и педала на газта.Оборотите на празен ход при загрял двигател трябва да са в рамките на 750-850 оборота.

Коментар

Колежката ivalena до преди малко беше при мен и наистина съществува това Браво,също и платената фактура за 1900 и нещо си отгоре лева(не си направих труда да запомня точната сума),както и един дълъг списък със сменени части описани във фактурата.Двигателчето в момента си работи много добре,поне според мен.

Коментар

Разгеле, потвърдено. С у_бо ще си пием касите бири само двамата явно... Ама и тея майстори в стара загора мозъците им са вероятно само костни или гръбначни такива.. ЕЕеебаси.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                              Разгеле, потвърдено. С у_бо ще си пием касите бири само двамата явно... Ама и тея майстори в стара загора мозъците им са вероятно само костни или гръбначни такива.. ЕЕеебаси.
                              да ама аз нещо не съм убеден,колко му е една колежка да убеди с женски чар един колега да я подкрепи иначе АКО е вярно ... то не беше затягане на двг , та после разпределителни валове .... как да кажа....... баси ангренажния ремък дето предава такова усилие , че затяга двигателя .. искам да кажа , че ако съществъва тази кола - ЯКО са я прека---- колежката.е като никой не ни прие облога. Надраве !!!

Коментар

Колеги според мен това си е подигравка с форума и с марката ! Модераторите направо да трият темата!А на колежката кво да кажа да и дам да ми покара типото да му направи и на него основен ремотн като гледам не са й проблем парите :D щом така ремонтира със замах

Коментар

Working...
                                X