Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали...в крайна сметка двигател.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хм.... факт е, че е много зле, с 2 пукнатини е... да видим...
    Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

UP на темата.Колежке какво става с Бравчо?

Коментар

Още не са се обадили да ходя да я вземам... това е леко смущаващо... и предния път така се забавиха, и се оказа , че вала имал пукнатини... да видим този път какво ще е...
        Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

вала е готов, ролки, ангренажен ремък, 2 пистови ремъка, лагери основни и биелни, семеринги, 2 гарнитури, масло и съединител, който бил много изхабен, както и труд за всичкото, около 1200 лв. още не е готова обаче.. предполагам, че влизат и парите за стенд в друг сервиз, където са носили да проверяват вала.
          Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

кола

да се обзаложим дали ще е направят само с това -дали ще запали дали няма да кажат нещо друго че е бил проблема поне ще имаш кола ремонтирана от всякъде
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

още не е готова, биелни лагери чакали да получат, в сряда сутринта най-късно ще я взема. днес се обърнах към комисия за защита на потребителите и към адвокат, ще си търся правата, оказва се, че имало все пак някакви закони в тази държава
              Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

нe знам колежке, вече толкова пари и грижи по тая кола, направо не си заслужава

Коментар

:D надявам се да е успешен ремонта и да си заслужава
                  Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

ivalena написа:
                    още не е готова, биелни лагери чакали да получат, в сряда сутринта най-късно ще я взема. днес се обърнах към комисия за защита на потребителите и към адвокат, ще си търся правата, оказва се, че имало все пак някакви закони в тази държава
                    уау!! Аз те подкрепям напълно. обясни ... продавачите на автомобила ли не са ОК. Към кого са обвиненията?
                    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                    Engine Stamp: 176B9.000
                    Version Code: 176BV
                    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

ivalena написа:
                      Точно така! Няма как да не са знаели продавачите за проблема. Такава кола или се бракува или се оправя преди продажба. Не може така безнаказано да продължават нещата в България. Напълно те подкрепям и дано спечелиш.Надявам се след толкова мъки да се радваш и на един добре работещ автомобил. Хората в сервиза май си разбират и ще го стегнат!Поздрави!
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Пожелавам ти победа в правната бюрократична война с корумпираните съдии и нечестните автоджамбази!Пожелавам ти също така хиляди весели и безгрижни километри с вече поправеното Браво!Успех!

Коментар

обвиненията са към автокъщата, от където я купих. от сервиза ми казаха, че двигателя и преди е отварян, липсвало някакво уплътнение, съответно не е неочаквано, че ще имам проблеми с двг... просто от автокъщата са се надявали заради тефлоновата добавка да издържи поне месец- два... Не може на такива хора всеки път да им се разминава... утре ще набутат боклук и на други... с простичкото извинение "не сме знаели", което на мен ми струва около 2 000 лв. Друг е въпроса, дали е нормално от автокъща да ти набутат по-сдухан автомобил, от колкото циганите на битака в Димитровград. Нали затова са автокъща, да си отбират автомобилите, да ги ремонтират, да знаят историята им... Да допуснем, че не са знаели, и тази тефлонова добавка сама се е появила , значи не стават за тази работа, не разбират достатачно от коли, и е по-добре да продават краставици например. Вчера звъннах в защита на потребителите,от там ми казаха, че съм си с правото, но от опит знаят, че в такива заплетени случаи е по-добре да си наема адвокат и да действат заедно.вчера ходих и при адвокат, и сега изчаквам само да си взема колата. От сервиза трябвало освен фактура за ремонта, да ми напишат и протокол какво е било състоянието на двигателя като са го отворили, кое са сменили и т.н. хубаво било, че колата е в оторизирания сервиз. от там, трябва да отида в автокъщата и да искам да ме впишат в книгата за рекламации.. след това адвоката ми ще изпрати жалба до защита на потребителите, а до автокъщата- нотариална покана.. ако не се разберем- съд.
                          Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Темата във този форум си е чисто доказателство за проблемите с които си се сблъскала, времето и нервите, които си похабила.
                            Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                            MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                            Engine Stamp: 176B9.000
                            Version Code: 176BV
                            Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

нервите наистина са много за месец и половина, не знам още колко ще ми трябват, но няма да се откажа. докато им се разминава безнаказано, няма да се променят нещата.
                              Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Браво! Успех още един път!

Коментар

Working...
                                X