хм.... факт е, че е много зле, с 2 пукнатини е... да видим...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали...в крайна сметка двигател.
Collapse
X
-
Humppa
-
вала е готов, ролки, ангренажен ремък, 2 пистови ремъка, лагери основни и биелни, семеринги, 2 гарнитури, масло и съединител, който бил много изхабен, както и труд за всичкото, около 1200 лв. още не е готова обаче.. предполагам, че влизат и парите за стенд в друг сервиз, където са носили да проверяват вала.Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
ivalena написа:още не е готова, биелни лагери чакали да получат, в сряда сутринта най-късно ще я взема. днес се обърнах към комисия за защита на потребителите и към адвокат, ще си търся правата, оказва се, че имало все пак някакви закони в тази държаваCatalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
ivalena написа:още не е готова, биелни лагери чакали да получат, в сряда сутринта най-късно ще я взема. днес се обърнах към комисия за защита на потребителите и към адвокат, ще си търся правата, оказва се, че имало все пак някакви закони в тази държаваPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Humppa
Пожелавам ти победа в правната бюрократична война с корумпираните съдии и нечестните автоджамбази!Пожелавам ти също така хиляди весели и безгрижни километри с вече поправеното Браво!Успех!
Коментар
-
обвиненията са към автокъщата, от където я купих. от сервиза ми казаха, че двигателя и преди е отварян, липсвало някакво уплътнение, съответно не е неочаквано, че ще имам проблеми с двг... просто от автокъщата са се надявали заради тефлоновата добавка да издържи поне месец- два... Не може на такива хора всеки път да им се разминава... утре ще набутат боклук и на други... с простичкото извинение "не сме знаели", което на мен ми струва около 2 000 лв. Друг е въпроса, дали е нормално от автокъща да ти набутат по-сдухан автомобил, от колкото циганите на битака в Димитровград. Нали затова са автокъща, да си отбират автомобилите, да ги ремонтират, да знаят историята им... Да допуснем, че не са знаели, и тази тефлонова добавка сама се е появила , значи не стават за тази работа, не разбират достатачно от коли, и е по-добре да продават краставици например. Вчера звъннах в защита на потребителите,от там ми казаха, че съм си с правото, но от опит знаят, че в такива заплетени случаи е по-добре да си наема адвокат и да действат заедно.вчера ходих и при адвокат, и сега изчаквам само да си взема колата. От сервиза трябвало освен фактура за ремонта, да ми напишат и протокол какво е било състоянието на двигателя като са го отворили, кое са сменили и т.н. хубаво било, че колата е в оторизирания сервиз. от там, трябва да отида в автокъщата и да искам да ме впишат в книгата за рекламации.. след това адвоката ми ще изпрати жалба до защита на потребителите, а до автокъщата- нотариална покана.. ако не се разберем- съд.Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
Темата във този форум си е чисто доказателство за проблемите с които си се сблъскала, времето и нервите, които си похабила.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар