ivalena написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16V 103 к.с. не пали...в крайна сметка двигател.
Collapse
X
-
е не свършиха... взех я, покарах я 5-6 км... нормален шум, върви добре... всичко. гасих палих... няма проблем. точно се успокоих, и щях да се прибирам и.... без да искам си махнах по-рязко крака от съединителя/забравила съм да шофирам вече/ и я изгасих... и... не запали. от втория път запали, след 2 мин, и отбих отстрани на пътя... обадих се в сервиза, и казах че пак не пали, дойдоха да карат пред мен до сервиза... за разлика от преди, сега не ми гаснеше по кръстовищата, само като я угася аз и не пали всеки път... но пак е същото. докато карах към сервиза, започна да се чува и едно леко свистене, и като натисна газта и спира... след малко пак започва .. не знам какво е, но е нещо ново. 1947 лв. платих за ремонта, смяна на съединител, масло- селения, филтри, зареждане на фреон, ангренажен ремък и ролки, както и разни гарнитури, лагери и т.н. по двигателя. От тук нататък ми казаха, че ремонта ще бъде за тяхна сметка.Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
Humppa
Ами колежке, все пка да кажа - честито!И какво си мисля сега (не ми се чете отначало цялата тема) - след сменени три вала, стартера е ОК, гарнитури, какво остава? Всмукателни и изпускателни колектори, инжектори, бензинова помпа, датчици (МАПове, ламбда, температурни и пр.), електроники, стъпков мотор? А блока провериха ли го? Да не са клапаните нещо криви или с прогорели гумички?
Коментар
-
на визата беше отчело голям аванс, сега се замислиха, че може и да е електроника... днес я няма там, в друг сервиз е закарана... не ги знам какво правят вече. блока е шлайфан, на двигателя ремонта бил се получил перфектно... то всичко по него сменено вече. въпреки, че този шум малко ме смущава... чува се, като звук от станиол, който го духа вятър... и като натисна газта спира имат някаква теза за ранно възпламеняване на горивото и после буталото още не прави пълен ход, когато следващия студен въздух го връща надолу... или нещо от този род. и да се напрягам, не мога да го възпроизведа точно, че ми беше гръмнала главата и изобщо не чувах...Fiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
ами тогава като я закачиха на визата, в деня преди да ми се обадят, че е двигател, ми казаха, че никакви грешки не показва... само компютърът давал голям аванс?! до сега това не е подлежало на коментар, тук го бях написала още тогава, но аз така или иначе не знаех какво означава и какво следва от товаFiat Bravo 1.6 16V '97г.
Коментар
-
Humppa
-
А бе както споменах - сега като ти кажат скачай, ти само ще питаш колко Кой супер индивид въобще те нави да дадеш колата за такъв ремонт, то не бяха всякакви валове и то само за това, че колата не палела.Разни хора, разни идеалиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар