имам един въпрос. Браво-то ми работи на температура над половината, това дали е нормално и ако не е къде е проблема? а дали влияе на разхода?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за температурата на Браво-то
Collapse
X
-
FIAT BRAVA 1.6 16V 103k
Здравейте, имам Брава 96г. но и на мен като я запаля и нее загряла ми държи 2000-2100 оборота след като загрее става около 800-900 оборота, един приятел ми каза че е нормално защото така по бързо загрявала и подкачвала масло, незнам дали е така но оборотите играят и като загрее, има и друго днес ми вдигна температурата до средата между червеното и нормалните 90 градуса ей така без да я юркам, имам и проблем мисла с термометара защото стрелката ми подскача леко от време на време, иначе мисла за първи път така вдига градусите щото следа датчика, защото стрелката леко играе и я следа, взех си колата от италия казаха че е обслужена, незнам дали е така, млад шофьор съм и несъм компетентен а и несъм кой знае колко богат да обикалям сервизите, та моляви ако можете дами помогнете по тези мой въпроси ще съм ви много благодарен, също и ако ми препоръчате сервиз ще бъде супер, Предварително БЛАГОДАРЯ !!!FIAT BRAVA 1.6 16V EL
Коментар
-
И аз имам същият проблем. Градско точно 2 чертички над средата. Качи ли над тях пуска перката и се охлажда малко под 2 черти над средата. Извънградско пада 1 чертичка под средата. Колата е от подписа. Антифриза е сменян наскоро, защото ми се беше спукал един маркуч и колата изпушиBravo 1.4 12V
Коментар
-
rosko написа:И аз имам същият проблем. Градско точно 2 чертички над средата. Качи ли над тях пуска перката и се охлажда малко под 2 черти над средата. Извънградско пада 1 чертичка под средата. Колата е от подписа. Антифриза е сменян наскоро, защото ми се беше спукал един маркуч и колата изпушиFiat Bravo 1.6 16v не пипам десния педал, че направо полудява
Коментар
-
rosko написа:И аз имам същият проблем. Градско точно 2 чертички над средата. Качи ли над тях пуска перката и се охлажда малко под 2 черти над средата. Извънградско пада 1 чертичка под средата. Колата е от подписа. Антифриза е сменян наскоро, защото ми се беше спукал един маркуч и колата изпушиFiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар