Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем вървеж 1.4 t-jet

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем вървеж 1.4 t-jet

Здравейте колеги,
    Ето, че отново пиша, изпитвам някакъв проблем с вървежа на браво 2 1.4 t-jet. Не е болка за умиране, но съм много дребнав и ето ме, че отново съм тук ахаха. Проблемът е следния, както си караш най-вече извънградско и колата не всеки път дърпа еднакво, с ново турбо съм и тн. На диагностика не излизат грешки. Четох живите данни, няма ядове, гони си наляганията и няма никакъв проблем. Имам проблем с едно микроключе, дали може да е от него, като отчита отворена врата да дава такива някакви мизерии, че бях чел за стоп машинката, че правела такива? Моля някой с идеи от къде да започвам. Също така отзад зад самият мотор има ли някакви вакууми или нещо подобно, което да отговаря за вървежа, че ми се вижда някакъв маркуч дето не ми харесва като цяло видът му?

Когато направи проблема - погледни как точно се държи ламбда 1.

Коментар

PM_u_bo написа: Преглед на мнението
      Когато направи проблема - погледни как точно се държи ламбда 1.
      Може и да си прав.. довечера ще я закача и ще я разкарам, то се получава всеки път, когато се кара извънградско. Даже и градско го прави, хванеш ли я от ниските го прави почти всеки път, ако тръгна да редя 2 до към 4к няма ядове... Святка ми едната ламбда, но според мен е втората, ще споделя грешката за да си кажеш мнението:
      P0139 - lambda 1 signal below catalyzer(slow)
      P1141 - preheating resistance 1 below catalyzer

Забелязвам също, че нямам все едно високи обороти от известно време, сиреч има ама не се развърта така хубаво. Лошото е, че няма добри диагностици в нашия край и трябва да научквам какво става с колата. Преди като надуе на около 3к си вървеше готино до към 5, но или нещо си въобразявам или има нещо, което ебава нещата

ПС: стойностите на ламбдата трябва да са 1ца или трябва да гледам как чертае графиката?

ПС2: Все едно педала на газта действа на 40%

ПС3: Имам грешка за отворена врата, дали има общо с вървежа?

Прикачвам снимка на някакъв маркуч зад колата, вързан с тел и видимо протрит, не знам дори за какво е.
      Благодаря ти!
      Прикачени файлове
      Последна редакция от tjet-power1; 02.04.2024, 11:02.

Коментар

Проблемът е решен, бавна първа сонда, читав диагностик свърши перфектна работа, разхода е надолу и всичко е точно.

Поздрави,

Коментар

Working...
        X