Привет колеги!Преди няколко дена както си пътувахме от Пловдив към Сопот,на Чукурлийския баир със скорост около 90-100км.внезапно замириса на гума и колата умря!Спускайки по инерция не долових първоначално проблема,докато по равния участък при подаване на газ взе да чука аванса и колата няма никаква мощност!Прибрахме се криво-ляво да Сопот и слад два дена закарахме колата с репатрак до сервиз в Карлово!Днес собственика ми сервира лошата новина,че на два от цилиндрите ми били прогорели клапаните и нямат компресия!Предварително попитах човека имат ли пети за зацепване,тъй като първоначалното ни предположение беше,че е прескочил зъб!Казаха ми,че ще намерят пети.На следващия ден ми казват,че с ангренажа нямало проблем,но свещите ми били изгорели denso iridium!Купуват се нови свещи и кабели и ефект не е имало!Искам да ви попитам този човек според вас заблуждава ли ме,че двигателя ми е за ремонт или просто не разбират от италиански коли?Почти съм на път да бракувам една добра кола,а не ми се разделя с нея!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с lancia delta hpe 1.6 16v
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dragonman написа: Преглед на мнениетоИмам съмнения,че ангренажа е прескочил,но нямам пети!
Ако имаш ендоскоп - може и да не се види. Не питай от къде знам
Коментар
-
Dragonman написа: Преглед на мнениетоНа 1 и 2.
По-вероянно е да е 1 и 4 или пък 2 и 3.
Цели мотори има по 400 до 600 лв
а глави от 200 до 300 лв.
Не е философия смяната.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар